OnePlus 5 kamera özellikleri ile etkileyecek!

oneplus 3t

Çin’in önde gelen akıllı telefon üreticilerinden biri olan OnePlus yeni amiral gemisi modeli için gün sayıyor. İşte OnePlus 5 kamera özellikleri ile ilgili detaylar.

Akıllı telefon pazarının yükselen isimlerinden biri olan OnePlus, özellikle son birkaç senede önemli bir yol kat etti. Genel anlamda amiral gemisi sınıfında telefonlarla karşımıza çıkan firma, uyguladığı agresif fiyat politikasıyla da dikkatleri üzerine çekmiş durumda.

OnePlus’ın şu aralar OnePlus 5 modeli üzerinde çalıştığı zaten bilinen bir gerçek. Zira firma geçtiğimiz yıl OnePlus 3T modelini satışa sunmuş ve son derece başarılı bir çizgi yakalamıştı. Çin’deki genel inanışa göre 4 rakamı uğursuz olduğundan, bu sayıyı atlayarak direkt olarak 5’e geçiş yapan OnePlus, yeni amiral gemisi modelini önümüzdeki günlerde duyuracak.

Geçtiğimiz gün OnePlus 5 ile çekildiği iddia edilen bazı görseller internete sızdırıldı. Bu görsellere aşağıdan göz atabilirsiniz.

Sızdırılan fotoğrafları inceleyen bazı uzmanlar, OnePlus 5’in gerçekten de 16MP’lik iki ana kamera ile gelebileceğini belirtti. Zira uzmanlara göre bazı fotoğraflardaki derinlik algısı ve geniş açı bu durumun en net delili. Uzmanlara göre, OnePlus 5 şimdiye kadarki en başarılı kameraya sahip akıllı telefon da olabilir. Tabi ki bu konuda net bir yorum yapabilmek için telefonun çıkmasını beklemek gerektiğini de belirtelim.

İlk olarak Çin’de satışa sunulacak olan OnePlus 5’in çıkış tarihi henüz netleşmiş değil. Fakat genel kanı telefonun 2017’nin ikinci yarısından önce çıkacağı yönünde.