Call Of Duty: Black Ops 3 için yeni DLC doğrulandı

Call of Duty Black Ops 3

Call Of Duty: Black Ops 3 için geçtiğimiz günlerde yeni bir DLC derecelendirilmişti. Şimdi ise Treyarch’ın açıklaması ile Call Of Duty: Black Ops 3 için yeni DLC doğrulandı.

Şu sıralar oyun gündemi yeni Call of Duty oyunu Call of Duty WWII’ya odaklanmış durumda. Ancak bununla birlikte serinin eski oyunları da oynanabilirliklerini sürdürmek adına güncel kalıyor. Geçtiğimiz günlerde Call Of Duty: Black Ops 3 için bir DLC, ESRB’de derecelendirilmişti. Şimdi ise Treyarch’ın açıklaması ile Call Of Duty: Black Ops 3 için yeni DLC doğrulandı.

Zombie Chronicles adlı DLC, oyuna gelen 5. genişleme paketi durumunda. Genişleme paketi oyuna, eski genişleme paketlerinin aksine 8 yeni harita getiriyor. Eski genişleme paketleri oyuna 5 harita eklemişti. Genişleme paketi, adından da anlaşılacağı gibi Treyarch’ın eski COD oyunlarındaki zombi modunu oyuna getiriyor.

Treyarch’ın geliştirdiği Call Of Duty: Black Ops 3 için yeni DLC, geliştiricinin eski oyunları olan World At War, Call Of Duty: Black Ops ve Call Of Duty: Black Ops 2′den haritalar içeriyor. Bu haritalar ise şunlardan oluşuyor: Shi No Numa, Verruckt, Nacht Der Untoten, Kino Der Toten, Ascension, Shangri-La, Moon, The zombie remaster of Origins.

Call Of Duty: Black Ops 3 Zombie Chronicles genişleme paketi, ilk önce Playstation 4’e 16 Mayıs tarihinde uğrayacak. Xbox One ve PC sahipleri , oyunun diğer genişleme paketlerinde olduğu gibi bu pakete bir ay sonra kavuşacak. Zombie Chronicles’in fiyatı doğrulanmadı ancak diğer paketler gibi 14,99 Dolar‘dan ücretlendirilmesi bekleniyor.