ByHorses TV , Youtube kanalıyla start veriyor

ByHorses TV

Yayıncılık alanında uzun yıllara dayalı deneyime sahip güçlü kadrosu ve birbirinden renkli içerikleriyle atçılığa yeni bir soluk getirmeye hazırlanan ByHorses TV , 2024 yılı başında “Safkan Yayıncılık” sloganıyla televizyon dünyasına adım atıyor.

 Spor yayıncılığına farklı bir yaklaşım getirecek olan ByHorses TV, bilinen tüm at yarışı kanallarından farklı olacak: Atçılık sporuna ilişkin renkli ve dinamik içeriklerinin yanı sıra; futbol, basketbol gibi spor dünyasının tüm branşlarından sıcak haberlerden çizgi filmler ve belgesellere, yarış yayınlarından at severlerin aktüel dünyasına, sinema filmlerinden, tahmin ve yorum programlarına kadar herkesin kendinden bir şeyler bulabileceği yepyeni konseptiyle televizyon dünyasına adım atacak.

ByHorses TV Kurucu Danışmanlığını Yavuz Öztop’un, pazarlama ve kurumsal iletişim faaliyetlerini Aylin Çifter’in üstlendiği ByHorses TV’nin kadrosunda Tanzer Parlar, Esen Gök, Abdül Işıldak ve Berkay Kurt gibi uzman yorumcu, sunucu ve ekran yüzleri yer alıyor.

ByHorses TV

Atçılık dünyasının duayen isimleri bir araya geldi

ByHorses TV, atçılık dünyasının duayen isimleriyle at yarışı tutkunlarını sıra dışı bir serüvene davet ediyor. Yorumcu ve Anchorman Tanzer Parlar, Kalitenin Adı programıyla köklü deneyimini izleyicilere aktarıyor.

Yorumcu Abdül Işıldak, günün en gizli favorisini, sürpriz safkanları, sağlam bankoları Son Karar adlı programıyla ekrana getiriyor. Yorumcu Berkay Kurt, yarışların gidişatına ilişkin nokta atışı tahminleriyle at yarışı tutkunlarına rehberlik ediyor.

Analizleriyle izleyicileri adeta hipnotize eden Yorumcu Barış Göksu, büyük ikramiye hedefini adım adım kurgulayan Yorumcu Özgür Şölen de at yarışı severleri ByHorses TV ekranlarına kilitliyor.

 

Hipodromdan canlı yayınlarla YouTube’dan yarış keyfi

YouTube kanalında güne spor haberleri ile başlayan ByHorses TV, hipodromdan gerçekleştirdiği canlı yayınlar ile at yarışlarında yaşanan gelişmeleri an be an ekranlara getiriyor. Belgesel yapımların yanı sıra “Uzman Gözüyle” eğitim, beslenme, sağlık ve bakım gibi life style konuları ele aldığı dopdolu içerikleriyle izleyicileri alanında uzman isimlerle buluşturuyor.

Mehmet Marangoz, Ertül Cankılıç, Yavuz Seçkin, Hakan, Çakmak, Esen Gök, Abdül Işıldak gibi atçılık sporunun önemli değerlerinin sunumuyla ekrana gelen programları ile günün özetini yaparak, at yarışlarından dikkat çekici yorumlarla günü uğurluyor.

Elon Musk biyografisi geliyor! Yönetmen belli oldu