En Zengin İçeriğe Sahip Smart TV

Philips Smart TV

Philips TV, Türkiye’de aktif olarak kullanabilen 70’in üstünde uygulama ve 600’ün üstünde global Smart TV uygulamasıyla 2013 yılını en zengin yerel içerikli Smart TV markası olarak kapatıyor.

Philips Smart TV kullanıcıları, 2013’te de istedikleri her türlü içeriğe, diledikleri yer ve zamanda erişebilme şansını elde ettiler. Klasik bir televizyon izleme deneyiminden çok daha fazlasını sunarak izleme alışkanlıklarını değiştiren Philips Smart TV’ler, 70’in üstünde Türkiye’de kullanabilen uygulama ve toplamda 600’ün üstünde global uygulamayla Türkiye’de rakiplerinin önünde yer aldı. Philips TV, 2013 yılını en zengin Smart TV içeriğine ve uygulama yelpazesine sahip Smart TV üreticisi olarak kapatıyor.

Philips Smart TV2

Yeni uygulamalarla içerik daha da zenginleşti

Philips Smart TV‘lerde 2013’te  hayata geçen son uygulamalarla,  Philips Smart TV’lerdeki zengin içerik dünyasına yeni halkalar eklenmiş oldu. Philips Smart TV’lerin zengin içerik dünyasıyla spordan müziğe sinemadan videoya güncel haberlerden hava durumuna kadar sayısız alanda kullanıcılar müthiş bir televizyon keyfi yaşıyorlar.

Turkcell TV, Digitürk Play gibi uygulamalarla kullanıcılar diledikleri diziye ve programa istedikleri zamanda erişebiliyor. Spor derseniz; Lig TV, Fanatik, NTV Spor gibi birçok uygulama özellikle futbolseverlerin heyecanına her daim ortak oluyor. Zengin müzik arşivi sağlayan, dünyada ve Türkiye’de  son dönemlerde çok popüler olan Spotify uygulaması ile dünyanın dört bir yanından kaliteli müzik kullanıcıların her an elinin altında*. Bir sinema tutkunumu sunuz, işte o zaman FilmBox gibi uygulamalarla sinemanın büyülü dünyasına adım atabilirsiniz. Video izleme vazgeçilmez bir alışkanlık ise, Vimeo ve YouTube uygulamaları da tam size göre. Habere anında ulaşmak isteyenlerdenseniz ise, Hürriyet, Sabah, CNN, HaberTürk gibi uygulamalarla sıcak haberlere, analizlere ve yorumlara televizyonunuzdan ulaşmanız mümkün.

Son olarak Kasım ayının sonunda TVYO uygulaması da Philips Smart TV’lerde canlıya alındı. TVYO uygulamasıyla kullanıcılar, Philips Smart TV’leri üstünden en popüler dizilere, programlara ve müzik kliplerine yüksek görüntü kalitesiyle erişebiliyorlar.  Daha birçok örnekle, Philips Smart TV’ler çok geniş bir yelpazede içerikle kullanıcıların karşısında ve karşısında olmaya yeni yılda da devam edecek.

Polisi Avlamanın Cezasını Çekti