Transformers 5 Hakkında Çarpıcı Detaylar!

transformers 4 age of extinction optimus prime2

3.5 milyar dolar seviyesinde gişe hasılatı elde eden Transformers serisinin son halkası The Last Knight, 2017 yılında gösterime girecek. Film hakkındaki detayların tümü yavaş yavaş ortaya çıkıyor.

Transformers serisi, ikinci filmden (ilk film üç Oscar’a aday gösterilmişti) itibaren sıkça eleştirilse de; izleyiciler bu eleştirileri pek de ciddiye almadı. Öyle ki; seri, 3.5 milyar dolar gibi baş döndüren gişe hasılatı elde etmeyi başardı.

Transformers: The Last Knight olarak gösterime girecek film, serinin beşinci halkası olacak. The Last Knight, aynı zamanda Michael Bay’in son Transformers filmi (nihayet) olacak. Bundan sonraki devam filmleri ve spin-off’lar başka yönetmenlerce çekilecek.

Transformers

Oscar adaylı oyuncu Mark Wahlberg’in baş rolü üstlendiği yapımda; Josh Duhamel, Tyrese Gibson, Jerod Carmicheal, Liam Garrigan gibi önemli oyuncular da yer alacak. Yardımcı oyuncu ise çocuk kanalı Nick’den tanıdığımız Isabella Moner olacak. Asıl büyük sürpriz ise Oscar’lı büyük yıldız Anthony Hopkins’in de, şu an belli olmayan bir rolle karşımıza çıkması olacak.

Autobot kadrosu başta Optimus Prime olmak üzere, Hound, Drift (eski bir Decepticon), Bumblebee, Crosshairs, Hot Rod (Bumblebee ile bir nevi kardeşlik ilişkisi içinde) ve animasyon veya çizgi romanlarda yer almayıp, film için tasarlanan Sqweeks’den oluşacak.

Decepticon kadrosunda ise yeniden doğan Megatron (Galvatron), ilk filmden tanıdığımız Barricade ve Onslaught isimli dev yer alacak.

Filmin asıl konusu ise Son Şövalye (Last Knight) olarak bilinen Optimus Prime’ın, sözde yaratıcılarla yüzleşmesi üzerine kurulacak.

Transformers The Last Knight, 23 Haziran 2017’de gösterime girecek.

Electronic Arts, Amerika’da En Kötü Şirket Seçildi!


Yorumlar kapatıldı.