Bu oyunlar sizi zengin edecek! İşte para dağıtan oyunlar!

espor

#İŞBİRLİĞİ

Günümüzde oyun oynayarak para kazanmak artık mümkün. Bilmeniz gereken tek şey hangi oyunu oynamanız gerektiği! İşte para dağıtan oyunlar.

Genel olarak oyun oynamak pek çok kişi için boş bir uğraş olabilir. Hatta bu aktiviteyi boşa zaman geçirmek olarak da algılıyor olabilirsiniz. Lakin bu düşünce tarzı, oyun oynayarak milyonlar kazananlar olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Teknolojinin gelişmesi, internetin yaygınlaşması, konsol ve PC’lerin her eve girmesiyle birlikte oyunlar da boş uğraş olmaktan çıkıp, pek çok kişi için ekmek kapısı haline geldi.

Peki gerçekten oyun oynayarak para kazanmak mümkün mü? Elbette mümkün. Bunun için yapmanız gereken tek şey para dağıtan oyunları bilmek. Daha sonra bu oyunlardan herhangi birinde ustalaşarak, pekala siz de para kazanabilirsiniz.

Bilindiği üzere ülkemizde e-spor aktiviteleri günden güne artıyor. Üstelik yapılan turnuvalarda da ciddi ödüller dağıtılmakta. Dolayısıyla ustalaştığınız bir oyunda, para kazanacak düzeye gelmeniz pek de zor değil.

PlayStation 5 kontrolcüsü ilk defa görüntülendi

Üstelik isminiz biraz duyulduktan sonra kendi YouTube kanalınızı açarak farklı ek gelir yollarına da yönelebilirsiniz.

espor 1

Şimdi gelelim asıl soru işaretine. Para kazanmak için hangi oyunları oynamanız gerekiyor? Malum, online odaklı yüzlerce oyun mevcut. Ne yazık ki her oyunda da para dağıtılmıyor. Bu yazımızda en çok para dağıtan oyunlar listesini sizlerle paylaşacağız. Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri bahse konu listemizle başbaşa bırakalım. (Diğer oyunlar için alt kısımdan sayfayı değiştiriniz)

İşte para dağıtan oyunlar!

10) PUBG

PUBG

Düzenlenen Turnuva Sayısı: 117
Profesyonel Oyuncu Sayısı: 1328
Dağıtılan Toplam Ödül Miktarı: 8.86 milyon dolar