En çok para dağıtan oyunlar

espor

#İŞBİRLİĞİ

Oyun oynarken pazar kazanmak ister misiniz? O zaman öncelikli olarak en çok para dağıtan oyunlar listemize göz atmanızı tavsiye ederiz.

Son yıllarda e-spor organizasyonlarının fazlasıyla popüler olduğunu söyleyebiliriz. Bu tarz organizasyonların yaygınlaşması sayesinde pek çok oyun severin oyun oynayarak para kazanma rüyası da gerçek oluyor.

Elbette oyun oynarken para kazanmak istiyorsanız, profesyonelleşmeniz gereken oyunu dikkatli seçmeniz gerekiyor. Zira her oyun öyle oluk oluk para saçmıyor. İşte tam olarak da bu sebepten ötürü sizler için en çok para dağıtan oyunlar için bir liste hazırladık.

En çok para dağıtan oyunlar listemizi hazırlarken, o oyun için düzenlenen turnuva sayısı ve dağıtılan toplam ödül miktarını baz aldık.

Elbette bu turnuvalara katılmak ve ödülden pay almak için öncelikli olarak profesyonel bir e-spor oyuncusu olmanız gerektiğini de unutmayın. Tabi ki bunun için de çok çalışarak isim yapmanız gerekiyor. Sonrasında bir e-spor kulübünün çatısı altına girerek, isminizi dünyaya duyurabiliriz.

En çok para dağıtan oyunlar ile ilgili listemize geçmeden önce, en çok kazanan e-spor oyuncuları yazımıza da göz atmanızı tavsiye ederiz. Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri en çok para kazandıran e-spor oyunları listemiz ile başbaşa bırakalım.

Bu oyunlar para dağıtıyor! Oyuncularını milyoner yapıyor!

10) PUBG

PUBG

Düzenlenen Turnuva Sayısı: 117
Profesyonel Oyuncu Sayısı: 1328
Dağıtılan Toplam Ödül Miktarı: 8.86 milyon dolar