Yeni Forza Oyununun Kapağını Lamborghini Süsleyecek

yeni forza

Henüz birçok detayı bilinmeyen yeni Forza oyununun kapağında yer alacak otomobil belli oldu. Oyunun kapağını Lamborghini Centenario süsleyecek.

Yarış oyunları denince akla gelen ilk serilerden biri olan Forza, yakında yeni bir oyunla karşımıza çıkacak. Bu oyunun Forza Motorsport serisinin devam oyunlarından birimi yoksa Horizon yan oyunlarından mı olacağı bilinmiyor. Ancak Microsoft oyun hakkında ilk detayları paylaşamaya başladı. Microsoft, Lamborghini ve Forza serisini geliştiren Turn 10 stüdyosu tarafından yayınlanan yeni açıklamayla, yeni Forza oyununun kapağını Lamborghini’nin süper spor arabası Lamborghini Centenario‘nun süsleyeceği duyuruldu.

yeni-forza

Daha da öncede belirttiğimiz gibi henüz adı bilinmeyen oyunun kapak otomobili olarak seçilen Lamborgini Centenario, henüz satışa sunulmuş değil. Yani yeni Forza oyununu oynayanlar, Lamborghini’nin yeni harikasını henüz gerçek hayatta yollara çıkmamışken oyun dünyasında deneme şansı yakalayacaklar. Kapakta yer alacak otomobil dışında oyun hakkında yeni bir detay paylaşılmadı. Başta oyunun adı ve yeni mekanikleri olmak üzere önemli detayların E3 2016’da saklandığı tahmin ediliyor.