Bu 5 altcoin rekor yükseliş yakalayabilir: Analistler Ekim ayını işaret etti

Rusya kripto paralar hakkında açıklama yaptı

Bu 5 altcoin rekor yükseliş kazanarak ciddi seviyelere gelebilir. Kripto para analistleri Ekim ayını işaret ediyor. Hadi gelin konuyla alakalı merak edilen tüm detaylara birlikte göz atalım.

Kripto para uzmanları tarafından yapılan değerlendirmelere göre bu 5 altcoin rekor seviyede yukarılara çıkabilir. Özellikle son dönemlerde bazı altcoinler ciddi seviyede yükseliş yakaladı. Bunlardan birisi de LINK olabilir. Yaptığı işte öncü ve son derece iyi olduğu söylenen bu kripto para birimi boğa sinyalleri vermeye devam ediyor.

Polkadot ise Solana tarafından gerçekleşen sert yükseliş belki de bu altcoin için geçerli olacak. Böylece fiyatın yaklaşık olarak 60 dolar düzeyine geleceği ifade ediliyor. Ancak bununla ilgili net bir tahmin yapmak zor

Bu 5 altcoin rekor sıçrama hazırlığında

Kripto para piyasası analistleri tarafından yapılan değerlendirmelere göre Elrond en fazla yükselebilecek dijital varlıklar arasında bulunuyor. 62 gün içinde tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşması bu kripto para birimini ön plana çıkarıyor. Ekim ayında bu kripto para biriminin 2 bin 500 dolar seviyelerine kadar çıkması bekleniyor.

Bu 5 altcoin rekor

AVAX ve MINA yine en fazla rağbet görenler arasında. Özellikle AVAX, birçok kuruluş ile anlaşma yaptığı için rahatlıkla yükselebiliyor. Eğer aşırı satışlar olmazsa bu kripto para biriminde yön yukarıya doğru diyebiliriz. Kısa bir süre içerisinde çok fazla satış olması açıkçası pek beklenmiyor.

Dijital TL için düğmeye basıldı! Kripto TL geliyor!

Kripto para dünyasında neredeyse her şey Bitcoin ile yakından ilişkili. Eğer bu dijital varlık düşüş gösterirse açıkçası diğerlerinin pek bir şansı yok. Burada asıl önemli olan kripto para liderini ayakta tutabilmek. Peki sizin en favori kripto paranız hangisi? Yorumlar bölümünden fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

Not: Bu yazılanlar yatırım tavsiyesi değildir