Bu 4 Altcoin roket hızında yükselebilir: Analistler açıkladı

Bitrota 1 milyar TL

Bu 4 Altcoin beklenenden çok daha hızlı bir şekilde yükselebilir. Özellikle son dönemlerde bazı kripto paralarda büyük hareketlenme var. Hadi gelin konuyla alakalı merak edilen bütün detaylara birlikte bakalım.

Kripto para analistleri tarafından belirlenen bu 4 Altcoin ciddi bir yükseliş yakalayabilir. Özellikle son dönemlerde beklenti üst seviyelere çıktı. Elbette her kripto para birimi için yüksek beklentiler yok. Genellikle bazı demirbaşlar ile ilgili büyük beklenti oluştu. Bunlardan ilki Ethereum oldu.

Dünyanın en büyük altcoini olarak bilinen Ethereum sürekli olarak yükselmeye devam ediyor. Ortaya konulan bu güçlü yükseliş grafiği birçok kişinin yönünü buraya doğru çevirmesini sağladı. Bu kripto para birimi daha çok Bitcoin’i takip ediyor. Ayrıca altcoin lideri olarak biliniyor.

Bu 4 Altcoin güçlü ağlara sahip

Makro yatırımcı ve eski Goldman Sachs yöneticisi Raoul Pal tarafından yapılan açıklamalara göre dört büyük altcoin projesi tahmin edilenden daha fazla yükseliş yakalayabilir. Ünlü ekonomist bazı kripto paraların güçlü ağlara sahip olduğunu düşünüyor. Bu kripto paralardan ikincisi Solana.

Bu 4 Altcoin

Dünyanın en hızlı büyüyen projeleri arasında yer alan Solana şu sıralar Ethereum ile mücadele etmeye devam ediyor. Mevcut ağ problemlerini gidermesi halinde çok ciddi seviyelere kadar ulaşabilir. Akıllı sözleşme platformu olan Solana en çok göze çarpan kripto para birimleri içerisinde yer alıyor. Bu 4 Altcoin roket yapabilir denilen 3. kripto para birimi ise polkadot oldu.

Ethereum 13 bin dolar seviyesine yükselebilir: Analistler uyardı

Kripto para analistleri son olarak Avalanche ile ilgili bazı olumlu yorumlar yaptı. Hem Polkadot hem de Avalanche bu yılın sonuna kadar ciddi bir yükseliş yakalayabilir. Ancak bunların sadece tahminlerden ibaret olduğunu belirtelim. Kesinlikle herhangi bir yatırım tavsiyesi içermiyor. Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?