BtcTurk deneyimini yeni sektörlere taşıyor

btcturk

BtcTurk, yeni dönemde kullanıcılar için Bitcoin ve kriptoparanın yanı sıra hisse senedi alım satımına aracılık yapacak. Böylece Türkiye’de bir ilke imza atarak, hem kriptopara dünyasına seslenen hem de sermaye piyasalarına yönelik hizmet sunan ilk marka olacak. 

 BtcTurk, 1 Temmuz 2013 yılında başladığı yolculuğundaki 10’uncu yılını, yeni hizmetler ve yeni bir yapıyla karşılıyor. Marka, “Hep Dahası Var” sloganıyla kullanıcılarına ve kurumsal şirketlere uçtan uca self servis finansal hizmetler sunmayı hedefleyen bir markalar topluluğuna dönüşerek, Türkiye’nin finans ekosistemini değiştirecek atılımlara imza atıyor.

btcturk

Pro,  Kripto’ya dönüşüyor

Markanın çatısı altında profesyonel ve deneyimli kullanıcılara yönelik 80’i aşkın kriptopara birimine erişim sağlayan Pro uygulaması isim değiştirip  Kripto’ya dönüşüyor ve yoluna çeşitlenen ürün özellikleri ile güçlenerek devam ediyor.

Hisse uygulaması hayata geçiyor

BtcTurk kullanıcıları, “BtcTurk Hisse” uygulamasıyla Borsa İstanbul’da işlem yapabilecek, hisse senedi alım satım işlemlerini gerçekleştirebilecek. Böylece Türkiye’de ilk kez kriptopara dünyasına ve geleneksel sermaye piyasası araçlarına yönelik bütün finansal hizmetlere, başka aracı kurumlarda olmayan yeniliklerle markanın çatısı altında ulaşılabilecek.

btcturk

BtcTurk Hisse’de, borsada olağan uygulama olan ve işlem gerçekleştikten sonra iki gün parayı bekleten sistem yok. Kullanıcıların bakiyeleri, takas sonrasında ‘anında kullan özelliği’ ile hemen hesaplara yatırılıyor. Ayrıca hafta sonunda borsa kapalıyken hisse senedi takasına imkân tanınıyor, bakiyelerle kriptopara alışverişine olanak sunuluyor.  Eliptik Yatırım Menkul Değerler A.Ş. bünyesinde faaliyet gösterecek.

LockBit şimdi de macOS’u hedefliyor