Şahane fırsatlar Şahane Temmuz  ile geliyor

hepsiburada

Hepsiburada, tüketicileri rahatlatırken KOBİ’lere can suyu olmayı amaçlayan kampanyalarını ‘ Şahane Temmuz ’ ile sürdürüyor. Temmuz ayı boyunca her gün 100 markada milyonlarca üründe şahane indirimler uygulanacak.

Hepsiburada ‘Şahane Temmuz’ kampanyasını başlatıyor. Tüketicilerin bütçelerini zorlamadan istedikleri ürünleri satın almalarını sağlarken esnafa ve KOBİ’lere de can suyu vermeyi amaçlayan kampanyada temmuz ayı boyunca her gün 100 markada, milyonlarca üründe indirimler uygulanacak.

Şahane Temmuz kampanyasının en dikkat çeken ürünleri ise son dönemde alternatif bir konaklama şekli olarak öne çıkan ‘Tiny House’lar ve kısa mesafelerde kullanılan elektrikli motosikletler olacak.

Hepsiburada Şahane Temmuz

Hepsiburada’da Temmuz ayı boyunca her gün 100 markada milyonlarca üründe şahane indirimler olacak.

Kozmetik kişisel bakım kategorisinde, Body shop, Facelab, Jeuvenile ve Luis Bien markalarında, tatlı severlere özel Züber markalı ürünlerde sepette ek indirimler uygulanacak.

Teknoloji ürünlerinde de iddiasını koruyan Hepsiburada, güçlü iş ortakları Apple, Xiaomi, Huawei, Samsung gibi markalarda dev kampanyalar sunacak. Birçok farklı kategoride, milyonlarda üründe %15’den %50’ye indirimler uygulanacak.

LockBit şimdi de macOS’u hedefliyor