Ford’dan Dev Projesi Hayata Geçiyor!

2012 ford mustang boss 302 1 md

Ford, Türkiye otomotiv pazarındaki ürün portföyü, satış ve satış sonrası stratejisini ‘’Bir Başka’’ konseptli marka yaklaşımı ile güçlendirdiğini duyurdu.

Ford elbette bu konsepti hayata geçirirken taptaze projelere imza atacak.  Bu projeler arasında 2020 yılına kadar toplam 12 yeni performans otomobilinin ve yeni modellerin pazara sunulacak olması, Avrupa’daki benzerlerini takiben Türkiye’de hizmete sunulan FordStore’ların yanıs-sıra hizmet pazarındaki, tüm showroom’larda uygulanmaya başlanan 5 Duyu projesi ve müşteri memnuniyetinde bir numara olmaya yönelik satış sonrası hizmetler yer alıyor.

ford
Dünya Otomobil Pazarının En Büyük Efsanelerinden Mustang

Otomobil devi, geçen yıl yetkili servislerini tercih eden müşterilere daha iyi bir  hayata geçirilen yeni projeler tanımlıyor. Ford LifeCard uygulaması böylece hayat buldu. LifeCard sahiplerine özel olarak, mevzuatın ön gördüğü süreden çok daha kısa bir sürede donanım seviyesi yüksek veya üst model ikame araç hizmetini sunmaya başladı. Aynı zamanda Ford Life Card sahiplerinin, yol yardım hizmeti kapsamında konaklama ihtiyaçları da 5 yıldızlı otellerde karşılanıyor.