Bryan Johnson yeni fotoğrafı ile gündem oldu

Bryan Johnson yeni fotoğrafı ile gündem oldu

Ölüme meydan okuyan ve gençleşmek için her şeyi deneyen Bryan Johnson yeni fotoğrafı ile şaşırttı. İşte tüm detaylar.

Yaşlanma karşıtı aktivist Bryan Johnson, bir fotoğraf paylaştıktan sonra daha fazla tartışmaya yol açtı. iPhone’unun bile kim olduğu konusunda kafasının karıştığını söyleyen Bay Johnson, son yıllarda çekilmiş bir dizi fotoğrafını paylaştı. Ölüme meydan okuyan ve gençleşmek için her şeyi yapan iş adamı geçtiğimiz dönemlerde oğlunun kanını kendine enjekte ettirmişti. Evinde otuzdan fazla doktor bulunan ve her gün sürekli kontrolleri yapılan iş adamının gençleşmek için özel bir diyeti ve rutini var. Son zamanlarda yıllar içinde yüzünün nasıl değiştiğini paylaşan iş adamı bazıları tarafından çabalarının ters teptiği yönünde yorumlar aldı. “Yaşlanmayı durdurmaya çalışıyor…. Daha hızlı yaşlandı” gibi yorumlar geldi.

Bryan Johnson yeni fotoğrafı ile gündem oldu

Yorumların çoğu, Bryan Johnson’ın artık 45 yaşından daha yaşlı göründüğünü ya da 2018’de daha arkadaş canlısı göründüğünü ileri sürüyordu. İnsanları, hangi fotoğrafının daha iyi olduğuna oy vermeye davet eden bir anketle bu eleştirileri teşvik ediyor gibi görünüyordu. Bay Johnson, son zamanlarda Silikon Vadisi’nin bazı bölgelerinde odak noktası haline gelen yaşlanma karşıtı ve ölümden kaçınma hareketinin belki de en iyi bilinen temsilcisi olarak ünlendi.

Raporlar, yaşlanma sürecini tersine çevirmek ve ölümden kaçınmak için her yıl 2 milyon dolar harcadığını gösteriyor. Bu, çoğu uzmanlardan ve bilgisayar programlarından oluşan bir ekibe dışarıdan sağlanan katı bir fiziksel aktivite, beslenme ve daha fazlasını içeriyor.

VIALAND’IN KAPTAN GAGA’SI OYUN DÜNYASINDA BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ