Ice Bucket Challenge’den Bir İyi Bir Kötü Haber

coreygriffin

Son günlerde sosyal medya İce Bucket Challenge sallanıyor.ALS hastalarına destek vermek için birbirlerine meydan okuyan şahıslar ile sosyal medya oldukça yoğun bir hale geldi.
Ice Bucket Challenge, bildiğiniz gibi ALS(Amyotrofik Lateral Skleroz) hastalığı için başlatılan bir eylem. Son bir kaç günden beri özellikle ünlülerin arasında meydan okuma ile herkesin kulağına gelen bu eylemden bir iyi bir de kötü haber var. İlk olarak iyi haberi vermek gerekirse Ice Bucket Challenge ile 31,5 milyon $ toplandı. Ciddi bir rakamın elde edilmesi tabi ki herkesi sevindiriyor.

griffin

Ancak kötü habere gelmek gerekirse; bir kaç gün önce Ice Bucket Challenge‘ı başlatan Corey Griffin geçirdiği bir kaza sonrası boğularak hayatını kaybetti.Güzel haberlerin sonunda elbet ki kimse bunu duymak istemezdi. ALS hastalığı için başlatmış olduğu bu eylem ile hastalara 31,5 milyon $ toplamayı başaran Griffin artık hayatta yok.İçerisinde bulunduğumuz 24 saatte 8 milyon $ fazla bir miktar elde edildi. Bunların hepsi yakın zamanda kaza sonucu hayatını kaybeden Corey Griffin tarafından gerçekleştirilmişti.

Galaxy S5 4G+ Duyuruldu