Breaking Bad filmi hakkında ilk detaylar

breaking bad filmi

Bir döneme damga vuran dizilerden Breaking Bad sinemaya uyarlanıyor. Breaking Bad filmi, dizinin finalinden sonra gerçekleşen olayları konu edinecek.

50 yaşında, hayatının son günlerini geçiren bir Kimya öğretmeninin, uyuşturucu ile tanışmasını konu edinen Breaking Bad, kısa sürede milyonlarca izleyicinin dikkatini çekmeyi başarmıştı. ABD yapımı olan dizi, bir anda küresel çapta bilinen popüler dizlerden biri haline gelmişti.

Dizinin ilk bölümü 20 Ocak 2018’de yayınlanmıştı. İlk başta 2 sezon olarak tasarlanan Breaking Bad, gördüğü ilgi sonrası 5 sezona uzatılmış, nitekim 29 Eylül 2013’te son bölümü yayınlanarak final yapmıştı.

Breaking Bad filmi nasıl bir hikaye işleyecek?

Breaking Bad final yapalı 5 seneden fazla olsa da hala dizinin hayranları Walter White’ın hikayesini unutmuş değil. Nitekim bu ilgi Breaking Bad filmi için yeterince ikna edici oldu.

Dizinin de senaryosunu yazan Vince Gilligan bu sefer de Breaking Bad filmi için kolları sıvadı.

Film hakkında ortaya çıkan ilk detaylara göre, Breaking Bad filmi dizinin finalinden sonra Jesse Pinkman’ın yaşadıklarına odaklanacak. Pinkman’ı dizide olduğu gibi Aaron Paul canlandıracak.

Filmde Walter White karakterinin görünüp, görünmeyeceği ise henüz gizemini koruyor. White karakterine hayat veren Bryan Cranston, konu ile ilgili yaptığı açıklamada eline bir senaryo ulaşmadığını dile getirdi. Usta oyuncu Gilligan’ın istemesi halinde, Walter White karakterine bir kez daha hayat vermeyi olumlu karşılayacağını sözlerine ekledi.

En ucuz sıfır dizel otomobiller için tıklayın