Breaking Bad yıldızı Aaron Paul, Nirvana’dan Kurt Cobain olmak istiyor

ge2

Aaron Paul, Breaking Bad ve Westworld’ün ardından şimdi de Nirvana’ya geçiş yapabilir. Ne için mi, Kurt Cobain olmak için!

Aaron Paul, Breaking Bad’de sergilediği oyunculuğu ile şimdiden efsaneler arasına adını yazdırmayı başardı. Ünlü oyuncu, şimdilerde HBO’nun aksiyon dizisi Westworld ile gündemde. Böyle iyi projelerde rol almak ve başarı elde etmek tabii ki her oyuncunun hayalidir, ancak Paul’ün farklı bir hayali daha var: Nirvana grubunun solisti Kurt Cobain’i bir biyografik filmde canlandırmak.

Geçtiğimiz günlerde NME’ye konuşan Aaron Paul, Westworld’ün dünya çapında tanıtım turu için pek çok ülkede basın konferansı planlamaları yapıldığını, ancak koronavirüs sebebiyle her şeyin iptal edildiğini belirtirken, bir yandan da müziğe olan tutkusundan söz etti. Özellikle de Rolling Stones ve Nirvana’dan.

Breaking Bad yıldızı Aaron Paul, Nirvana'dan Kurt Cobain olmak istiyor

Aaron Paul, bir Rolling Stones konseri için davet almış ve sonrasında yine davet üzerine kuliste Ronnie Wood ile tanışmış. Hemen ardından da Keith Richards ile. Tıpkı tahmin ettiği gibi, yarı çıplak ve ağzında sigarayla. Bunun tamamıyla gerçek üstü, bir rock yıldızı gibi hissettirdiği belirtirken şunu da eklemeyi ihmal etmiyor: “Bu anlar gerçekleşti, çünkü hepsi büyük bir Breaking Bad hayranlarıydı.

Ve gelelim şimdi de Nirvana tarafına. Aaron Paul ‘ün sinema perdesinde ölümsüzleştirmek istediği idolu, Nirvana’nın frontman’i Kurt Cobain’miş. Zira Paul, Los Angeles’a ilk geldiğinde kendi parasıyla satın aldığı ilk albüm Smells Like Teen Spirit’miş ve Nirvana’yı çok seviyormuş. Dolayısıyla bir biyografik yapımda Kurt Cobain’i canlandırmanın ilginç olabileceğini düşünüyor.

Razer DeathAdder v2 gaming mouse ve Razer Cynosa Lite gaming klavye