MacBook Air 2018 parçalarına ayrıldı!

4EWKwBOlLn6Kk4tf.large

Apple’ın en ince dizüstü bilgisayarı MacBook Air 2018 iFixit ekibi tarafından parçalarına ayrıldı. MacBook Pro’ya bile taş çıkaran MacBook Air 2018’in içerisinde bakalım neler varmış?

Apple, geçtiğimiz günlerde düzenlemiş olduğu etkinlikte iPad Pro, Mac mini ve MacBook Air modellerini tanıtmıştı. Etkinilikte en ilgi çeken detaylardan biri olan MacBook Air, retina ekranı, parmak izi okuyucusu ve güvenlik için geliştirilen Apple T2 yardımcı işlemcisi ile dikkat çekmişti.

Bu inceliği bu denli güçlü donanımı sığdırmayı başaran Apple, mühendislik konusunda çığır açmayı başarmıştı. Bugün ise MacBook Air 2018 modeli, teknolojik ürünleri parçalarına ayıran ve tamir edilebilirlik puanını belirleyen iFixit ekibinin konuğu oldu.

iFixit ekibi MacBook Air’ın tamir edilebilirlik puanını 10 üzerinden 3 olarak belirledi. Ekip, MacBook Air’ın ince yapısından dolayı parçaların büyük bir titizlik ile yerleştirildiğini ve cihazı sökmenin zor olduğunun altını çiziyor.

Apple Clips yeni özellikler ile güncellendi!

MacBook Air’ın içerisindeki parçaları merak ediyorsanız, ilerleyen sayfalarda adım adım parçalarına ayrılmış bir şekilde Air’a bakabilirsiniz.

MacBook Air 2018 parçalarına ayrıldı!

MacBook Air 2018Diğer görseller için lütfen sayfa değiştiriniz.