Borderlands 3 duyuruldu! İşte ilk video!

maxresdefault 71

Bir süredir söylenti halinde olan Borderlands serisinin yeni oyunu nihayet resmiyet kazandı. İşte Borderlands 3 hakkındaki ilk detaylar.

2K Games ve Gearbox Software işbirliğiyle geliştirilen Borderlands grafikleri, oynanış tarzı ve hikayesiyle oyun severlerden geçer not almayı başarmıştı. Satış rakamlarına yansıyan bu başarı ikinci oyunun da önünü açmıştı.

Hatırlanacağı üzere Borderlands 2, 2012 yılında raflardaki yerini aldı. İlk oyundan sonra geçen olayları konu edinen yapımda, hikaye tarafında bazı soru işaretleri mevcuttu. Geliştirici ekip bu soru işaretlerini gidermek adına 2014 yılında Borderlands Pre-Sequel ile oyun severlerin karşısına çıktı. Borderlands Pre-Sequel ilk oyunla ikinci oyun arasında geçen zaman dilimindeki olaylara odaklanıyordu.

Borderlands 3 sonunda resmiyet kazandı

Nitekim bu oyunun akabinde Gearbox ve 2K Games’ten yeni bir Borderlands açıklaması gelmedi. Ta ki şimdiye kadar. Bir süredir Borderlands 3 hakkında bazı dedikodulara tanıklık ediyorduk. Bu oyunun en geç E3 2019’da tanıtılacağı iddia ediliyordu. Fakat E3 2019 gelmeden Borderlands 3 duyurusu geldi.

Yapımcı Gearbox ve yayıncı 2K Games yeni Borderlands oyununu resmen duyurdular. Dilerseniz duyuru için yayınlanan videoya yukarıdan göz atabilirsiniz.

2K Games oyun ile ilgili tüm detayların 3 Nisan’da açıklanacağını belirtti. Muhtemelen oyunla ilgili oynanış videoları da E3 2019’da gelecektir. Hatta E3 2019’da oynanabilir bir demo ile karşılaşmamız da mümkün.

Şimdilik Borderlands 3’ün ne zaman satışa sunulacağı belli değil. Fakat genel kanı oyunun 2019’un son çeyreğinde raflardaki yerini alacağı yönünde.

PS Plus Nisan oyunları açıklandı! İşte detaylar