Battleborn’dan Sonra Sırada Yeni Borderlands Var

borderlands 3

Şu sıralar yeni oyunları Battleborn’un çıkışına hazırlanan Gearbox Software stüdyosu, bundan sonra sırada yeni Borderlands oyununun olduğunu açıkladı.

Borderlands serisinin yaratıcısı olan Gearbox Software stüdyosu, merakla beklenen yeni oyunu Battleborn’u 3 Mayıs’ta satışa çıkaracak. Bu yüzden şirketin şu sıralar odağında Battleborn yer alıyor. Ancak bu durum Borderlands’in unutulduğu anlamına gelmiyor. Şu sıralar Battleborn’un çıkışına hazırlanan Gearbox, Battleborn’un ardından yeni Borderlands’e geçmeye hazırlanıyor.

Borderlands_2

Dün katıldığını PAX East 2016 panelinde konu hakkında konuşan Gearbox CEO’su Randy Pitchford, kesinlikle yeni bir Borderlands oyunu çıkaracaklarını ama şimdilik bu oyunun adının bile belli olmadığını açıkladı. Şimdlik Borderlands 3 olarak bilinen oyun, Telltale Games tarafından geliştirilen Tales from the Borderlands oyunu ile de ilişkili olacak. Bu oyunda tanıtılan Scooter’un yeni Borderlands oyununda önemli bir yer tutacağı söyleniyor. Ayrıca önümüzdeki hafta çıkacak Battleborn için yayınlanacak yan içeriklerde de Borderlands ile ilgili bazı şeylerin yer alacağı söyleniyor.