Borderlands 3 Çok Yakında Tanıtılabilir

borderlands 3

Borderlads serisinin geleceği hakkında konuşan Gearbox Software, Borderlands 3’le ilgili ilk detayların çok yakında oyunseverlerle paylaşılacağını söyledi.

Duke Nukem ve Brothers in Arms gibi başarılı serilerin yapımından sorumlu olan Gearbox Software tarafından hazırlanan Borderlands serisi, önümüzdeki yıllarda da oyun dünyasında adından sıkça söz ettirecek gibi görünüyor. İlk oyunu 2009 yılında yayınlanan ve ilgi çekici görsel tasarımıyla rakiplerinin arasından sıyrılmayı başaran Borderlands serisi hakkında yayınlanan yeni açıklamalar, merakla beklenen Borderlands 3‘ün çok yakında resmi olarak tanıtılabileceğini gösterdi.

borderlands_3

Geçtiğimiz aylarda piyasaya sürülen Borderlands: The Pre-Sequel’in gördüğü yoğun ilginin ardından uzun süredir merakla beklenen devam oyunu için hazırlıklarını hızlandıran Gearbox Software, serinin hayranlarını heyecanlandıracak açıklamalarda bulundu. PAX South 2015 kapsamında konuşan Gearbox CEO’su Randy Pitchford, yarın düzenlenecek olan basın toplantısında Borderlands 3‘le ilgili önemli detayların paylaşılacağını belirtti.

Gearbox Software tarafından yarın düzenlenecek olan basın toplantısında Borderlands 3’ün görülmesi beklenmiyor olsa da, oyun hakkında ilk detayların ve karakter tasarımlarının bu etkinlik kapsamında paylaşılabileceği söyleniyor. Yeni Borderlands oyununu tam anlamıyla görebilmek için ise Haziran ayında düzenlenecek olan E3 2015’i beklememiz gerekecek.

Apple Watch’un Batarya Ömrü Belli Oldu