Borderlands 2, Steam’de Bedava !

BL2

Borderlands 2 oyunu bu hafta sonu Steam’den ücretsiz indirilebilir olacak. 

Steam oyunculara sunduğu fırsatlar ve indirimlerle adından her geçen gün daha çok söz ettiriyor. Steam yaptığı çılgın indirimlerin yanında bazen bazı oyunları ücretsiz olarak oyunculara sunabiliyor. Bu noktada Steam’in üyelerine ücretsiz olarak sunduğu son oyun Borderlands 2. Eğer sizde oyunu daha önce oynamadıysanız elinizi çabuk tutup oyunu Steam’den indirebilirsiniz.

 

ss_6734eaa79dcd0fe53971fbd50d20b5d0d45f4809.1920x1080

 

Steam, Borderlands 2’yi ücretsiz olarak sunuyor ancak bir şartla. Oyun Pazar günü 23’e kadar oynanabilir durumda oluyor. Ancak eğer oyunu oynayıp beğenirseniz oyuna sahip olmak için ödeyeceğiniz ücret normalde ödeyeceğinizden %75 daha ucuz.

Eğer yeni Borderlands oyunu Borderlands: The Pre-Sequel’e sahip olmak istiyorsanız ise kesenin ağzını biraz açmanız gerekecek. Oyunu ön sipariş ile almak için ödemeniz gereken ücret yaklaşık 60 dolar olarak karşımıza çıkıyor. Borderlands: The Pre-Sequel 14 Eylül tarihinde raflardaki yerini alıyor. Oyun PC,PS3 ve Xbox 360 ortamlarında oynanabilir olacak. Yeni nesil oyun konsolu sahipleri ise şimdilik bu oyunu oynayamayacak gibi gözüküyor.

World of Warcraft Kullanıcı Sayısı Artmayacak