BOE katlanabilir ekran üretimini hızlandırıyor

Apple Samsung

Çin’in en büyük OLED ekran üreticisi konumunda yer alan BOE, katlanabilir ekran üretimini arttırmak için kolları sıvadı. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

BOE katlanabilir ekran üretimini hızlandırıyor. Akıllı telefon pazarındaki rekabet gün geçtikçe biraz daha artıyor. Artan rekabetle birlikte markaların sundukları ve kullanıcıların beklentileri de farklı bir boyuta geçiyor.

Basit bir örnek vermek gerekirse artık damla çentikli telefonlar ya da delikli ekran tasarımına sahip modeller kullanıcıları çok fazla heyecanlandırmıyor. Çünkü bu modeller pazarın geneline yayılmış durumda. Kullanıcıları asıl heyecanlandıran olay ise katlanabilir ekranlı modeller.

Galaxy Z Fold 3

BOE katlanabilir ekran üretimini hızlandırıyor

Henüz bu teknoloji yeterince ucuzlamadı. Dolayısıyla pazarın geneline de yayılmış değil. Fakat önümüzdeki yıl itibariyle Çinli üreticiler de bu pazara dahil olacaklar. Çinli markaların katlanabilir modeller için başvurdukları adres ise BOE.

Çinli ekran üreticisi daha önce Huawei için katlanabilir ekran üretmişti. Şimdi ise diğer Çinli üreticiler için de harekete geçecek. Elbette bunun için ciddi bir üretim artışına gidilecek.

Hali hazırda söz konusu katlanabilir ekranlar olduğunda markaların çok fazla alternatifi yok. Bu noktada Çinli üreticiler için en makul seçimin BOE olduğunu söyleyebiliriz.

Zaten Çinli üretici haricinde pazarda hakim olan diğer isim de Samsung. Bu açıdan bakıldığında Samsung ekranları BOE ekranlarına göre biraz daha maliyetli olabilir. Yine de bekleyip göreceğiz.

Snapchat kamerası kullanışlı bir özellik alıyor!