BMW i7 özellikleri büyük şaşkınlık yaratacak: İşte merak edilen detaylar

BMW i7 özellikleri

Dünyanın en büyük otomotiv şirketlerinden bir tanesi olarak bilinen BMW, i7 özellikleri ile herkesi çok şaşırtacak. Hadi gelin konuyla alakalı detaylara birlikte bakalım.

BMW i7 özellikleri ile ilgili birçok detay ortaya çıktı. Almanya’nın en önemli dergilerinden bir tanesi tarafından yapılan sızıntılara göre bu seride tamamen elektrikli araçlar tercih edilecek. Ayrıca 650 beygir gücünün üzerine çıkabilecek. Bu noktada Mercedes’in benzer varyantları ile rekabet etmek mümkün olacak.

Almanya’nın önde gelen otomobil üreticilerinden BMW bu yeni araçlar ile birlikte sektörde neredeyse dokunulmaz seviyeye gelecek. Peki başka hangi özelliklere sahip olması bekleniyor.

BMW i7 yeni detaylarla ortaya çıktı

Bu araçlarda 120 kWh bir batarya tercih edilecek. Böylesine devasa bir bataryanın en az 700 kilometre menzile sahip olması bekleniyor. Böylece sadece tek bir şarj bile çok uzun yolların bitirilmesini sağlıyor.

BMW i7 özellikleri
Herhangi bir serinin güçlü olup olmadığına bakmak için en zayıf üyesini kontrol etmek gerekiyor. Bu seride i4 isimli bir model bulunuyor. Bu modelin 80 kWh batarya ile geleceği doğrulandı. Böyle bir batarya 482 kilometrelik bir menzil sağlayabilir. Ayrıca 536 beygir güç üretmesi ise bir diğer artısı.

BMW markasının bu serisinde nasıl bir tasarım kullanacağı da az çok belli oldu. Buna göre i7 modelinde kısa ön çıkıntılar ve daha ince farlar yer alacak. Ayrıca köşeli tasarımın tercih edileceği ifade ediliyor. Yani önceki araçlara göre biraz daha farklı olacak diyebiliriz.

BMW 2 serisi fiyatları ile şaşırtıyor! Sanki helikopter alıyoruz!

Peki sizce BMW bu modelinde daha başka hangi özellikler kullanmalı? Düşüncelerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.