BMW 8 Serisi’nin bagaj seti yeni bir Renault Twingo’dan daha pahalı!

BMW

Alman otomotiv devi, en lüks binek otomobillerinden biri olan BMW 8 Serisi Coupe için özel bir bagaj seti istedi. Alman Montblanc markası ise BMW için çok özel bir koleksiyon üretti. İşte detaylar.

Bir asırlık kalem, saat, mücevher ve deri eşya üreticisi Montblanc, Alman otomotiv devi BMW için çok özel bir koleksiyona imza attı. Markanın iki kapılı coupe 8 Serisi için birbirinden özel çanta ve valizler üreten Montblanc, tek bir dokunuşla BMW 8 Serisi’ni daha prestijli bir otomobil yaptı. Ancak Montblanc ile çalışmanın bir bedeli var. Tabii bu lüks bagaj setine sahip olmanın da…

Yüksek kaliteli deriden üretilen çeşitli boylardaki toplamda beş çanta ve valizden oluşan bu bagaj seti Mont Blanc’ın İtalya’daki kısmı Monte Bianco’nun Floransa kentinde bulunan atölyesinde  sadece siyah ve kırmızı renklerle üretilecek. Toplamda 5 parçadan oluşan bu set BMW 8 Serisi’nin 420 litrelik bagajının şekline tam olarak uyacak şekilde tasarlandı.

BMW 8 Serisi’nin bagaj seti 0 km bir Renault Twingo’dan daha pahalı!

Mont Blanc imzalı, bu ultra-lüks bagaj seti limited edition. Yani üretimi sınırlı. Hem de 15 adetle. Yani iş bunu alacak parayı denkleştirmekle de bitmiyor. Para demişken, böylesine özel bir valiz-çanta setine sahip olmanın sahip olmanın bedeli tam olarak 14.900 avro. Gerçi son model yılına ait BMW 840d xDrive Coupe’nin 100.000 ila 125.000 avro arasında değişkenlik gösteren bir fiyat etiketine sahip olduğunu düşünürsek çok da pahalı değil. Ancak işin bir de realite boyutu var. Doğrusunu söylemek gerekirse bu miktarın birkaç tık aşağısına Avrupa’da 0 km bir Renault Twingo alıp binebilirsiniz.

Tabii BMW’nin de vardır bir bildiği. Her biri 15.000 avro eden Montblanc imzalı bu eşsiz koleksiyon mutlaka 15 örnek satar. Yani elbet alan olur. Oldu da satmadı, BMW kalanları Münih’teki BMW Welt Müzesi’nde sergilemekten şüphesiz büyük keyif alır.

Mercedes-Benz ve BMW birlikte otomobil geliştirecekler!

BMW