1 Serisi’nin En Performanslı Üyesi : BMW 118i M Edition

BMW 118i M Edition İnceleme

BMW model gamının giriş seviyesinde yer alan ve üretildiği ilk günden bu yana önemli satış rakamlarına imza atan 1 Serisi’nin en performanslı üyesi 118i M Edition, özellikleriyle göz kamaştırıyor.

Premium kompakt sınıfta Alman üreticiyi temsil eden 1 Serisi, yerini aldığı versiyona göre göre daha şık ve daha şık ve sportif tasarımıyla dikkat çekiyor. Aracın ön kısmında markanın tasarım imzası haline gelen öne eğimli ve böbrek şekilli geniş radyatör ızgarası, agresif bir görünüm sunan ön farlar ve üç parçalı bir hava girişi dikkat çekiyor.

M Edition’da keskin hatlarıyla öne çıkan gösterişli tampon, yan etekler ve alaşım jantlar da aracın performansını vurguluyor. Motor bölümü kapağı üzerinde ızgaraya doğru yönelmiş bir V oluşturan dört hat çizgisi ise güçlü bir üç boyut hissi yaratıyor. Yandan bakıldığında yeni BMW 1 Serisi’nin orantıları daha da çarpıcı bir görünüme kavuşmuş.

Hafifçe eğimli tavan hattı, sportif, açılı arka cam ve düz yan camlar otomobile coupé tarzı bir duygu katıyor. Geniş açılan, hafif içbükey arka bagaj kapağı ortada bulunan BMW amblemi üzerine basılarak açılıyor.

Yeni BMW 1 Serisi’nin gövdesi önceki modele göre 85 milimetre daha uzayarak 4324 milimetreye, aks aralığı 30 milimetre genişleyerek 2690 milimetreye ulaştı. Arka koltuklar 21 milimetre daha fazla ayak boşluğuna sahip ve bagaj bölmesi hacmi 30 litre artarak 360 litreye ulaştı.

bmw 118i urban 1 1024

Yeni 1 Serisi, isteğe bağlı bir navigasyon sistemi ve iDrive sistemini kullanıyor. Bu, merkez konsolda bir kumanda, sık kullanılanlar düğmesi ve bağımsız bir düz ekran monitörden oluşuyor. Tüm haber, eğlence, telekomünikasyon ve navigasyon işlevleri için gösterge panelindeki bütünleşik 6,5 ya da 8,8 inç yüksek çözünürlüklü bilgi ekranı kullanılıyor.

BMW 118i’nin Türkiye fiyatı ise 115.000 TL’den başlıyor.

Watch Dogs Nintendo Wii U’ya Geliyor