Oppo’dan 10x kayıpsız optik zoom yapan 5G’li telefon!

Oppo 10x optik zoom

Oppo 10x optik zoom yapabilen 5G özellikli telefonunu tanıttı. Oppo’nun yenilikçi 10x kayıpsız yakınlaştırma yapabilen telefonu, akıllı telefon kameralarına yeni bir soluk kazandıracak.

Oppo, MWC 19 etkinliğinde 5G özellikli ve 10x zoom yapabilen telefonunu duyurdu. Dünyadaki ilk 10x kayıpsız zoom teknolojisi ile 5G teknolojilerini tanıtan firma, mobil alanda ne kadar yenilikçi olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldu.

Oppo 10x optik zoom ile devrim yaratıyor

Firmanın 5G alanındaki projesi olan 5G Landing ile üretilen bu telefon, önümüzdeki yılın veri bağlantıları ile uyumlu olacak. Oppo’nun 10x kayıpsız yakınlaştırma yapan telefonunda 48 Megapiksellik ana kamera, 120 derece ultra geniş açılı lens (16 mm) ve telefoto lens (160 mm) yer alıyor.

Oppo ayrıca mobil oyuncular için de büyük bir atılım yapıyor. Shadow ile ortaklaşa geliştirilen bulut tabanlı oyun Soul Calibur 6, Oppo’nun telefonlarında oynanabilecek. Dövüş türündeki oyun olan Soul Calibur 6, daha önce PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformlarına çıkmıştı.

Xiaomi Mi Mix 3 5G tanıtıldı! İşte Xiaomi Mi Mix 3 5G özellikleri!

5G’nin yaygınlaşması ile bulut tabanlı oyunların daha rahat oynanabileceğini öngören Oppo, bu konudaki yatırımlarına şimdiden başladı. Şimdilik Oppo’nun 5G’li ve kayıpsız zoom yapabilen telefonun fiyat etiketi bilinmiyor.

Oppo 10x optik zoom