BluTV ücretsiz oldu: Tıkla hemen izlemeye başla

Blu TV Netflix

Pandemi nedeniyle herkesin eve kapanacağı şu günlerde, BluTV ücretsiz oldu. İşte konuyla alakalı merak edilen bütün detaylar.

Türkiye’nin en popüler çevrimiçi yayın servisi olarak bilinen BluTV ücretsiz oldu. Sokağa çıkma yasağının iyice belirginleştiği şu dönemde, neredeyse kışa girdik sayılır. Platform tarafından yapılan açıklamaya göre, evde kalınan süre boyunca ücretsiz bir şekilde film ve dizi izlenebilecek.

Elbette kimin hangi saatlerde film veya dizi izleyeceği bilinmeyeceğinden dolayı ortak bir zaman belirlendi. Buna göre 4 Aralık Cuma akşamı 21.00 ile 6 Aralık Pazar akşamı 23.59 arasında tüm içeriklere ücretsiz bir şekilde ulaşmak mümkün olacak.

BluTV abone sayısını artırmak istiyor

Platformun amacı elbette sadece insanların film ve dizi izlemesini sağlamak değil. Aynı zamanda abone olan kişi sayısında da belirgin bir artış yakalanmak isteniyor.

BluTV ücretsiz oldu

BluTV, hem içerik hem de altyapı bakımından son derece ilginç işlere imza atıyor. Bu işlerin kalitesi, genel olarak üst düzey seviyede diyebiliriz. Bu nedenle platformun sağlam bir izleyici kitlesi var ve popülerliğini uzun bir süre daha koruyacak gibi görünüyor.

Netflix ve diğer rakiplerinin yaptığı kampanyalar nedeniyle, BluTV rekabet gücünü artırmak istiyor Bu rekabet gücünü artırmasının elbette en önemli faktörlerden birisi de yeni kampanyalarla abone sayısını çoğaltmak. Bu tür kampanyalar, genellikle kullanıcıları en azından platform ile tanışmaya itiyor.

Sokağa çıkma yasakları ve pandemi süreci devam ettiği vakitlerde muhtemelen yine kampanya devam ettirilecek. Son olarak ücretsiz bir şekilde film ve dizileri izlemek istiyorsanız, BluTV ana sayfasına gidin ve size verilecek kod ile ücretsiz girişinizi yapın. Bu platformu kullandıktan sonra film ve diziler ile ilgili düşüncelerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşmayı unutmayın.