Tepki çeken erotik dizi Çıplak BluTV’den kaldırıldı!

Blu TV Netflix

Kısa bir süre önce BluTV üzerinde yayınlanmaya başlayan Çıplak yayından kaldırıldı. İşte konu ile ilgili detaylar.

Bilindiği üzere Türkiye üzerinde hizmet veren Netflix benzeri dijital içerik mecraları bulunuyor. Bu mecralardan birisi de BluTV.

BluTV bu işi Türkiye’de hakkıyla yapan birkaç isimden biri. Kısıtlı bir bütçesi olmasına rağmen şimdiye kadar hayli ses getirmiş içeriklere imza atan BluTV, geçtiğimiz günlerde farklı bir diziyle ismini duyurmuştu.

Eylül isimli genç bir kızın hikayesine odaklanan dizi, çok fazla reklamı yapılmadığı için gündem olmadı. Fakat izleyenler dizinin alışılagelmiş bir senaryoya sahip olmadığını biliyordu.

Dahası dizi Türkiye’de daha önce çekilmeyen erotik bir konsepte de sahipti. Bunu dizi için yayınlanan fragman videosuna bakarak anlamak bile mümkün. Dilerseniz bu fragmana aşağıdan göz atabilirsiniz.

Blu TV Çıplak dizini yayından kaldırdı

Genel olarak izleyicilerin beğendiği ve ikinci sezonunu iple çektikleri mini dizi için beklenmedik bir karar çıktı. Blu TV, Çıplak’ın tüm bölümlerini kütüphanesinden kaldırma kararı aldı.

Hali hazırda bu kararın alınma sebebine ilişkin net bir açıklama yok. Dahası bu kararın arkasında RTÜK’ün olup olmadığını da bilmiyoruz. Malum geçtiğimiz günlerde Cüneyt Özdemir bu dizi ile ilgili bir tweet paylaşmış ve RTÜK’ün iyi ki bu diziyi fark etmediğini söylemişti. Nitekim bu tweetin ardından dizinin kaldırılması da tepki oklarının Cüneyt Özdemir’e yönelmesine sebep oldu.

Elektrik faturalarına ek vergi uygulanacak