Behzat Ç. dizisinin ilk fragmanı yayımlandı!

Behzat Ç. dizisinin ilk fragmanı

Bir zamanların fırtına gibi esen Behzat Ç. dizisinin ilk fragmanı yayımlandı. Diziyle ilgili daha önce birçok soru işareti bulunuyordu. Bazıları dizinin Netflix’te yayımlanacağını söylemesine rağmen, bazıları da BluTV’de yer alacağını iddia etti.

Netflix karşısında önemli bir başarı elde eden BluTV, Behzat Ç. sayesinde bir adım daha öne geçti. Dizinin başrol oyucusu Erdal Beşikçioğlu, fragmanda da yine tüm deliliğini ortaya koydu. Behzat Ç. dizisinin büyük bir yankı uyandıracağı tahmin ediliyor.

Behzat Ç

Behzat Ç. dizisinin ilk fragmanı heyecanlandırdı

BluTV platformunun fragmanında Neşet Ertaş’a da gönderme vardı. Online medya platformunun Twitter adresinde şu ifade yer alıyordu: “Bazı şeyleri geri döndüremezsin. Berna’yı, Esra’yı, Neşet Ertaş’ı… Ama tek bir kişi geri döndüğünde, tüm hikaye onunla birlikte geri gelir.”

Dizinin fragmanını izleyenler,  ne zaman çıkacağını merak etiler. Henüz dizinin ne zaman çıkacağı ile ilgili net bir açıklama yapılmadı. Muhtemelen Mayıs ayının ilk haftasına kadar diziyi izleyebileceksiniz. Sözü çok uzatmadan sizleri fragmanla baş başa bırakalım. Behzat Ç. dizisi ile ilgili tüm anlık gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bizi takipte kalın.

Game of Thrones 8. Sezon 2. Bölüm sızdı!