BluTV indirimi bomba gibi geliyor: Abonelik fiyatı bakın ne kadara düştü

BluTV indirimi

BluTV indirimi hiç beklenmeyen bir şekilde gündeme düştü. Peki yeni abonelik fiyatı ne kadar oldu. İşte konuyla alakalı merak edilen detaylar.

Türkiye’nin en popüler online yayın platformu olarak bilinen BluTV, indirimi ile konuşuluyor. Pandemi süreci nedeniyle dizi ve film izleme oranlarında çok büyük bir artış yaşanmıştı. BluTV bu artıştan kendi payına düşeni artırmak için elinden gelen her şeyi yapıyor. Hatırlayacağınız üzere Aralık ayında hafta sonu için tüm kütüphanesini ücretsiz hale getirmişti.

Platform bununla kalmadı. Aynı zamanda geniş bir izleyici kitlesi olan Premier League, Bundesliga, NBA, Formula 1 spor müsabakalarını da göstermeye başladı. Böylece Türkiye’nin en popüler çevrimiçi yayın platformu haline geldi. Şimdi ise bomba gibi bir indirim kampanyası başlattı.

BluTV yüzde 50’den fazla indirim yaptı

Netflix ve diğer küresel şirketlerle yarışan bu yayın platformu yıllık abone fiyatlarında kaçırılmayacak fırsata imza attı. Normal şartlarda bu platforma üye olmak için yıllık 275 TL ödemeniz gerekiyor. Yani aylık 22,90 TL üzerinden hesaplananınca böyle bir sonuç ortaya çıkıyor. İşte şirket bu fiyatta yüzde 50’den fazla indirim yaptı.

BluTV indirimi
Yıllık abone olmak istediğinizde sadece 120 TL ödeme yaparak bunu gerçekleştirmeniz mümkün. Böylece tüm kütüphanelerden ücretsiz bir şekilde yararlanabilirsiniz. Platform içerisinde 10 bin saatlik yerli ve yabancı dizi ile birlikte aynı zamanda filmler yer alıyor.

BluTV her ne kadar Netflix ve diğer platformlar ile yarışsa bile yine de kütüphanesi bakımından geri planda kalabiliyor. Ancak zamanla çok geniş bir çeşitliliğe sahip olabilir. Normal şartlarda aylık 22,90 TL olan fiyat 9,90 TL’ye çekilince cazibesi arttı diyebiliriz.

BluTV Netflix ve Amazon’u solladı!

Peki siz bu kampanya ile ilgili ne düşünüyorsunuz?