Bloody W Serisi Yeni Oyun Mouse’larını Satışa Sundu

Bloody

A4 Tech’in oyuncular için özel olarak tasarladığı Bloody ürünleri üstün donanım performanslarının yanı sıra, sıradışı yazılımları ile de sadece profesyonel oyuncuların değil amatör oyuncuların da oyunlarda üstün performans sağlamalarına yardımcı oluyor.

Bloody satışa sunduğu W serisi ile tüm oyun severlere farklı bir oyun deneyimi sunmayı garantiliyor. Seride W90Max, W70Max ve W60 Max  isimli 3 farklı tasarımda RGB oyun mouse’u bulunuyor.

Bloody

Serideki tüm ürünler 5 kademeli ayarlanabilir 10.000 CPI gelişmiş hassasiyete sahip, farklı oyunlar için farklı USB bildirim hızı gerektirir  125Hz -2000Hz arasında geçiş yapılabilen 4 farklı USB bildirim hızı arasından en uygun olanı kolayca seçilebiliyor. W serisi ürünlerdeki bir farklılık da LOD (Mouse Kaldırma Mesafesi) Ayarı, bu özellik sayesinde sizin için doğruluğu ve kontrol edilebilirliği en iyi sağlayan LOD ayarı( 1.5mm, 2mm, 3mm ) arasında seçim  yapılabiliyor. W serisinde fark yaratan diğer bir özellik  AFC ( Anypoint Flexible Click) Teknolojisi. Bu teknoloji ile büyük ya da küçük el, kavrama  şekilleri  fark etmeksizin oyuncular  doğru ve pürüzsüz tıklama esnekliğini deneyimliyor.

Bloody

Çift enjeksiyonlu tuşlar, dokulu kavramalar ve kauçuk tekerlek seriye dayanıklılık, sağlam tutuş ve kavramada daha iyi bir his sağlıyor. Serideki tüm ürünler  RGB olarak tasarlanmış, arka aydınlatma sistemi 15 bölge ,içeriyor ve 16.8 Milyon renk ayrı ayrı ayarlanabiliyor. RGB ışık kütüphanesinde bulunan çeşitli modlar ile farklı ışıklandırma konfigürasyonları arasından seçim yapılabiliyor.  W70 Max de diğer seri ürünlerinden farklı olarak ekstra ateş tekerleği (3 silah modu kontrolü) ve 6 farklı hassasiyet arasında geçiş yapılabilen kontrol tuşu bulunuyor.

Bloody

Tabi ki W Serisi ürünler de de tüm Bloody ürünlerinde bulunan “gizli silah “ Bloody yazılımı bulunuyor. Bloody yazılımı sayesinde silah ayarı, 6 keskin nişancı ayarı , karmaşık komutlar tek bir tuşla uygulama gibi oyun deneyimine fark katacak birçok farklı özellik bulunuyor.

Ford Kuga fiyatlarına çok şaşıracaksınız!