ViewSonic VX63 Serisi Monitörlerini Duyurdu!

VX63 01

ViewSonic, oyun ve eğlence tutkunları için yeni VX63 serisi monitörlerini duyurdu. Yeni nesil oyunların satışa sunulmaya başladığı şu günlerde ViewSonic, üst düzey görsel performans vadettiği yeni monitör serisini oyun severlerin beğenisine sunuyor…

ViewSonic’in, Yüksek Çözünürlüklü Mobil Link (MHL) teknolojisini destekleyen VX63Smhl-W serisi oyun ve eğlence monitörleri, kullanıcılarına üstün görsel performans vadediyor. 22 ve 23 inç seçenekleriyle raflarda yer bulacak olan VX63Smhl-W serisi , çerçevesiz modern tasarımı ve 178/178 derece geniş görüş açısı sunan SuperClear görüntü teknolojisi ile benzerlerinden birkaç adım öne çıkıyor.

VX63_04

Full HD 1080p ekran çözünürlüğüne sahip olan VX63Smhl-W serisi, kenardan kenara cam tasarımıyla her türlü ortamda son derece modern ve şık bir görüntüleme çözümü sunuyor. MHL teknolojisini destekleyen akıllı telefon ya da tabletlerin ekranlarını HDMI üzerinden aktarmanıza imkan veren VX63Smhl-W serisi, bu sayede mobil cihazlarınızdaki dijital içeriklerinizi büyük ekranda görüntülemenizi sağlıyor. Üzerinde çift HDMI çıkışı ve VGA portu bulunan monitörler, birden fazla kaynağa imkan vererek, farklı cihazlardan gelen eğlence ve iş içeriklerinize dilediğiniz anda müdahale etmenize imkan veriyor.

VX63_02

VX63Smhl-W serisi monitörler, getirdikleri yeni teknolojiler olan Flicker Free (ekrandaki titreşimleri minimum seviyeye indirerek gözlerin daha az yorulmasını sağlar) ve Blue Light Filter (mavi ışık seviyesini ayarlayarak göz yorulmalarını azaltır) ile uzun süre oyun oynayan kullanıcılarında görülen göz yorulmalarının da önüne geçer.

50.000.000:1 Mega Dinamik kontrast oranı ile enfes bir renk paleti sunan ViewSonic’in yeni monitörü, oyun, film, text, web ve mono modlarıyla, dilediğiniz içeriği en iyi renk ayarlarıyla görüntülemenizi sağlıyor. Oyun ve eğlence meraklıları için geliştirilen VX63Smhl-W, standartları yükselten özellikleriyle kullanıcıların beğenisine sunuldu.

Tales from the Borderlands’den Yeni Resimler