Blockchain teknolojisi için önemli adım

Kripto paralarda fiyat Blockchain

İtalya’nın Ekonomik Kalkınma Bakanlığı, Eylül ortasından sonuna kadar yapay zeka, blok zinciri ve Nesnelerin İnterneti teknolojilerinde projeler geliştirmek için 46 milyon dolara kadar sübvansiyon sağlamayı planlıyor.

Blockchain teknolojisi için önemli adım. Yeni politikanın endüstriler için araştırma ve yenilik yeteneklerini güçlendirmesi bekleniyor. Ekonomik Kalkınma Bakanı Giancarlo Giorgetti, “rekabetçiliğin zorluğu sürekli yenilik gerektirir” dedi. Hükümet yönergesi, Aralık 2021’de fonun kullanılmasına ilişkin kriterleri belirleyen bir kararname ve ardından Haziran 2022’de Bakanlığın başvuruların sunulmasına ilişkin hüküm ve koşulları belirlediği bir kararname ile mümkün oldu.

Kripto para piyasaları

Ekonomik Kalkınma Bakanı Giancarlo Giorgetti bir basın açıklamasında, “Giderek artan şekilde birbirine bağlı, verimli, güvenli ve hızlı olan yönetim modelleri aracılığıyla üretim sistemlerinin modernizasyonunu teşvik etmek amacıyla şirketlerin en son teknolojilerdeki yatırımlarını destekliyoruz” dedi. “Rekabetçiliğin hedefi, imalat sanayinin sürekli yenilik yapmasını ve yeni teknolojilerin potansiyelini kullanmasını gerektiriyor.”

Kripto paralarda bu stratejiler

Blockchain teknolojisi için önemli adım

Haziran 2022’de sunulan kararnameye göre, fonların sanayi ve imalat, turizm, sağlık, çevre ve havacılık dahil olmak üzere sektörlerde IoT, AI veya blok zinciri için kullanılması koşuluyla her büyüklükteki şirket sübvansiyonlara başvurabilecek.

Kripto paralarda yön

Mayıs ayında, İtalya’daki kripto servis sağlayıcılarına düzenleyici onay vermekten sorumlu olan Organismo Agenti e Mediatori (OAM), İtalya’da bir şube açması için büyük kripto borsası Binance’e yeşil ışık yakmıştı.

Avrupa Birliği üyesi olan İtalya’nın, AB Parlamentosu tarafından kabul edilen ve kripto ihraççılarını ve hizmet sağlayıcılarını tek bir düzenleyici çerçeve altında kendi yetki alanı kontrolüne getirmeyi amaçlayan son düzenlemelerden etkilenmesi de muhtemel.

Drone teslimatları ilaç sektörüne giriyor