Western Digital’ın En Yenilikçi Bellek Kartları Raflardaki Yerini Alıyor

Western Digital

Western Digital bu yılın başlarında tanıtılan ve merakla beklenen 2 TB SanDisk Extreme PRO SDXC UHS-I ve SanDisk microSD Express bellek kartlarının satışa sunulduğunu duyurdu.

 

Günümüzün karmaşık medya ve eğlence iş akışlarının artan taleplerini karşılamak üzere tasarlanmış olan bu gelişmiş bellek kartları, profesyonellerin iş süreçlerini kolaylaştırmalarına ve hızlı tempodaki projelerinde onlara ayak uydurmaya yardımcı olmak için geliyor.

Western Digital

İster yüksek çözünürlüklü içerik transferi, isterse 4K video çekimleri olsun, 2 TB SanDisk Extreme PRO SDXC UHS-I ve SanDisk microSD Express bellek kartları daha hızlı ve daha güvenilir performans sunarak içerik üreticilerinin en yoğun veri gerektiren projelerin bile üstesinden kolaylıkla gelmesine yardımcı oluyor.

Western Digital

  • 2 TB SanDisk Extreme PRO SDXC UHS-I bellek kartı: Dünyanın ilk 2 TB UHS-I SDXC kartı olma özelliği taşıyan model, tek bir kartta daha fazla yüksek çözünürlüklü görüntü kaydedebilmek ve daha fazla sayıda 4K UHD video kaydetmek için devasa depolama kapasitesi sunuyor.
  • 128 – 256 GB SanDisk microSD Express bellek kartı: Western Digital’ın en hızlı microSD UHS-I kart’ından 4,4 kata kadar daha yüksek aktarım hızlarına sahip SanDisk microSD Express kart, yoğun iş akışlarıyla uğraşan profesyoneller için benzeri görülmemiş hız, depolama ve performans sunuyor.

iPad 11 Ne Zaman Satışa Çıkacak?