Black Widow filmi hakkında önemli gelişme

black widow

Marvel’ın uzun süredir planladığı solo Black Widow filmi için somut adımlar atılmaya devam ediyor. Son olarak filmin yönetmen koltuğuna oturacak olan isim de netlik kazandı. İşte detaylar.

Marvel sinematik evreninin 20. filmi olan Ant-Man and the Wasp geçtiğimiz günlerde vizyona girmişti. Bu filmin ardından gözler önümüzdeki dönemde vizyona girecek olan Captain Marvel ve Avengers 4’e çevrildi. Fakat Marvel’ın planlamasını yaptığı bir film daha var. O da Scarlett Johansson’un başrolünde yer aldığı Black Widow filmi.

Black Widow kadrosuna önemli bir isim katıldı

Marvel filmlerini yakından takip edenlerin de bileceği üzere, Black Widow, bu sinematik evrenin başından beri kadroda yer alan bir karakter. Scarlett Johansson’un can verdiği Kara Dul, aradan geçen süre içerisinde kendi hayran kitlesini önemli ölçüde arttırdı.

Seyirciden de Black Widow’a solo film çekilmesi yönünde baskı gelince, Marvel kararını verdi. Şu anda ön prodüksiyon aşamasında olan filmin ne zaman vizyona gireceği henüz netleşmiş değil. Fakat Marvel film için aradığı yönetmeni sonunda bulmayı başardı. Yapılan açıklamada Scarlett Johansson’un başrolünde yer aldığı filmi Cate Shortland yönetecek.

Marvel’ın Shortland ismini Scarlett Johansson’a danışarak belirlediği söyleniyor. Keza son olarak filmin yönetmen koltuğu için ismi geçen aday listesi hayli kalabalıktı.

Öte yandan Marvel’ın senarist Jac Schaeffer’ın kaleme aldığı taslağı da incelemeye aldığı ve senaryoya onay verebileceği dile getiriliyor. Film hakkındaki detaylar önümüzdeki günlerde daha da netleşecektir.

En iyi cosplay çalışmaları