Black Widow filmi yine ertelenebilir

black widow

6 Kasım’da vizyona girmesi planlanan Black Widow filmi bir kez daha ertelenebilir. İşte konuyla ilgili detaylar.

Bilindiği üzere Marvel sinematik evrenindeki 3. faz Endgame filmiyle birlikte sona ermişti. Endgame’den sonra gelen Spider-Man filminin ise 3. faz ile 4. faz arasındaki geçiş filmi olduğu dile getirilmişti.

4. fazın ilk filmi olarak duyurulan yapım ise Black Widow’un solo yapımıydı. Black Widow normal şartlarda 1 Mayıs’ta gösterime girecekti. Fakat koronavirüs salgınının o dönemde Avrupa ve Amerika’yı etkisi altına alması ve sinema salonlarının kapanması nedeniyle yayın tarihi 6 Kasım’a kaydırılmıştı.

Aradan geçen onca zamana rağmen hala Black Widow’un gösterime girip girmeyeceği netleşmedi. Hali hazırda pek çok ülkede sinema salonları tekrardan açıldı. Fakat insanlar sinema salonlarına gitmeye korktukları için Tenet gibi ağır filmler bile zarar ediyor.

8 black widow

Black Widow filmi tekrar ertelenebilir

Dolayısıyla aynı durum Black Widow için de söz konusu olabilir. Kadrosunda Scarlett Johansson, Florence Pugh, Rachel Weisz, David Harbour ve William Hurt önemli isimlerin bulunduğu film bir kez daha ertelenme tehlikesiyle karşı karşıya.

Hali hazırda Disney filmi tam olarak vizyona sokmaya hazır değil. Yani mevcut koşullarda Black Widow’un zarar etmesine kesin gözüyle bakılıyor. Normal şartlarda Disney Black Widow filminden 1 milyar dolara yakın gişe hasılatı bekliyordu. Fakat film 6 Kasım’da vizyona girerse bu rakam uzak bir hayal olacaktır. Bu yüzden filmin 2021’in Mayıs ya da Haziran ayına ertelenmesi söz konusu. Yine de bekleyip göreceğiz.

Yeni Scarface filmi +18 olacak