Black Ops 6 Zombi Mod Fragmanı Yayınlandı

Call of Duty Black Ops 6

Black Ops 6 zombi mod fragmanı yayınlandı. Heyecanla beklenen yeni Call of Duty oyunu, 25 Ekim’de oyunseverlerle buluşacak.

Uzun süredir heyecanla beklenen yeni Black Ops oyunu, bu yıl oyunseverlerle buluşacak. Call of Duty: Black Ops 6, 25 Ekim’de PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4 ve PlayStation 5’e yönelik olarak satışa sunulacak. Oyunun çıkış tarihi yaklaşmasıyla birlikte, yeni Black Ops oyununun tanıtım kampanyasına da hız verildi. Daha birkaç gün önce GamesCon 2024’te yeni bir fragmanını gördüğümüz Black Ops 6’dan bugün yeni bir fragman daha yayınlandı. Bu  yeni fragman, Black Ops 6’nın zombi moduna odaklanıyor. Black Ops 6 zombi moduna Liberty Falls adını taşıyan bir DLC ile kavuşacak.

Son yıllarda Call of Duty oyunlarına eklenen zombi modu, bugün artık bu serinin önemli bir parçası haline gelmiş durumda. Activision Blizzard da bu durumun farkında olduğu için Black Ops 6’nın tanıtımı sırasında bu modu da hatırlatıyor.

Black Ops 6 zombi modu

Black Ops 6 zombi modunu sadece multiplayer oynayanlara sunacak. Öte yandan oyunun ana hikayesi klasik haliyle karşımıza çıkacak. Yeni Black Ops oyunu, ABD’nin Teröre Karşı Savaş kisvesi altında yürüttüğü Orta Doğu savaşlarına odaklanacak. Hatırlarsanız daha önce gelen haberlerde oyunun Körfez Savaşı yıllarında geçeceği söyleniyordu. Geçtiğimiz hafta gelen bir haber ise 11 Eylül saldırılarının oyunda yer alacağını ortaya çıkardı. Son olarak yayınlanan ilk fragmanda da George H.W. Bush, Margaret Thatcher ve Saddam Hussein gibi liderlere yer verildi. Tüm bunlar oyunun Teröre Karşı Savaş dönemine odaklanacağını doğrular gelişmeler.

PlayStation Plus’tan Çok Sayıda Oyun Ayrılıyor