Black Ops 6, PlayStation 4 ve Xbox One’a Gelecek Mi Belli Oldu

Call of Duty Black Ops 6

Bu hafta resmi olarak duyurulan Call of Duty: Black Ops 6’nın PlayStation 4 ve Xbox One’a gelip gelmeyeceği belli oldu.

Uzun süredir gündemde olan yeni Black Ops oyunu geçtiğimiz hafta resmiyet kazandı. Bu hafta ise oyundan ilk fragman yayınlandı. Öte yandan 9 Haziran’da düzenlenecek etkinlikte oyunun daha detaylı bir şekilde tanıtılacağı duyuruldu. Biz bu etkinlik için beklerken, oyuna dair haberler ve sızıntılar da üst üste gelmeye devam ediyor. Bildiğiniz gibi daha birkaç gün önce gelen bir haber, oyunun çıktığı gibi Game Pass’e de geleceğini ortaya çıkardı. Bugünse yeni bir sızıntıyla birlikte oyunun PlayStation 4 ve Xbox One’a gelip gelmeyeceği sorusu cevap buldu.

Activision Blizzard, dün Modern Warfare 3 ve Warzone için Season 4 içeriklerini paylaştı. Yeni sezonun eklenmesiyle birlikte Call of Duty veri tabanı da güncellenmiş oldu. Bu veri tabanını incelendiğinde ise Black Ops 6 öncesi hazırlıklara ait olduğu fark edilen veriler tespit edildi. İşte bu veriler, merakla beklenen Call of Duty: Black Ops 6’nın sadece yeni nesil konsollara değil, PlayStation 4 ve Xbox One’a da geleceğini gösteriyor. Görünen o ki Activision Blizzard yeni Call of Duty oyununu mümkün olan en geniş kitleye ulaştırmak için ne gerekiyorsa yapıyor.

Call of Duty Black Ops 6

Yeni Black Ops oyunu, ABD’nin Teröre Karşı Savaş kisvesi altında yürüttüğü Orta Doğu savaşlarına odaklanacak. Hatırlarsanız daha önce gelen haberlerde oyunun Körfez Savaşı yıllarında geçeceği söyleniyordu. Geçtiğimiz hafta gelen bir haber ise 11 Eylül saldırılarının oyunda yer alacağını ortaya çıkardı. Son olarak yayınlanan ilk fragmanda da George H.W. Bush, Margaret Thatcher ve Saddam Hussein gibi liderlere yer verildi. Tüm bunlar oyunun Teröre Karşı Savaş dönemine odaklanacağını doğrular gelişmeler.

Yayınlanan fragmanlar sonrası asıl merak konusu olan oyunun bu dönemi nasıl ele alacağı. Yayınlanan fragmanlarda “Gerçek yalan söylüyor” ifadesinin kullanılması, Call of Duty Black Ops 6’nın o dönemde yaşananları sorgulayan bir oyun da olabileceğini düşündürüyor. Elbette bunu oyun daha detaylı tanıtıldığında göreceğiz.

Honor 200 ve 200 Pro Resmen Tanıtıldı