Bitcoin ve Ethereum yine düşüş trendine girdi

Bitrota 1 milyar TL

Kripto para piyasasında sular durulmuyor. Tam herşey yoluna girdi diye düşünürken Bitcoin ve Ethereum yine düşüş trendine girdi. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Kripto paralara olan güven artık sarsılmış durumda. Geçtiğimiz Mayıs ayında pek çok kripto para biriminde büyük değer kayıpları yaşanmıştı. Bitcoin 64 bin dolar seviyesinden 30 bin doların altına gerilerken, Ethereum da 4 bin doların üzerinden 2 bin doların altına gerilemişti.

Son birkaç gündür kripto paralardaki olumlu hava yatırımcıları tekrardan umutlandırmıştı. Fakat bu olumlu hava çok da uzun sürmedi.

Geçtiğimiz gün Bitcoin 34 bin dolar seviyelerinden 31 bin dolar seviyelerine kadar geriledi. Ethereum ise 2400 dolar sınırından, 2100 dolara kadar geriledi.

Aslında bu yükseliş trendi biraz daha devam etseydi yatırımcılar için daha olumlu bir havadan bahsedebilirdik.

Bitcoin ve Ethereum yine düşüş trendine girdi

Şu anda kripto paraların geleceğine dair pek çok söylenti dolaşıyor. Fakat bu söylentilerden hangisine güvenebileceğimiz konusunda önemli soru işaretlerinin olduğunu söyleyebiliriz. Önümüzdeki süreçte bizleri nelerin beklediğini kestirmek biraz güç.

Bu arada dip not olarak belirtmek gerekiyor. Bu ve diğer kripto para içeriklerimizin hiç biri yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Dolayısıyla yatırımlarınızı kendi görüşleriniz doğrultusunda yapmanız daha doğru olacaktır. Malum kripto para piyasası son derece riskli ve dalgalı bir saha. Bu sebepten ötürü kaybetmekten çekindiğiniz paraları bu alanda riske etmemenizi tavsiye ederiz.

Huawei Freebuds 4 kablosuz kulaklık ile mobil dünyanızı şenlendirin