Bitcoin fiyatı tekrardan düşüşe geçti

Kripto paralar için babasını

Geçtiğimiz günlerde 60.000 dolar seviyesini aşarak yeni rekorlar kıran Bitcoin, tekrardan düşüşe geçti. İşte konu ile ilgili detaylar.

Kripto para piyasasında aksiyon hız kesmeden devam ediyor. Sürekli dalgalı bir görünüm çizen piyasada geçtiğimiz günlerde hemen hemen tüm coinler yeşil rengin etkisi altına girmişti. Bitcoin’in yani BTC’nin önderliğinde yükselmeye başlayan coinler, geçtiğimiz gün ise düşüş trendine girdi.

Hatırlanacağı üzere BTC birkaç gün önce 60.000 dolar seviyesini aşarak yeni rekorlar kırmıştı. Fakat BTC bu seviyelerde çok fazla tutunamayarak tekrardan 50.000 dolar seviyelerine geriledi.

Hali hazırda bu haber yayına verildiği saatlerde BTC’nin değeri 55.000 dolar seviyelerindeydi. Piyasa uzmanları BTC’nin Mart ayında büyük bir çıkış yakalamasının zor olduğunu düşünüyorlar.

Bitcoin fiyatı tekrardan düşüşe geçti

Geçtiğimiz yıllara bakıldığında BTC fiyatının Mart ayında genel olarak düşüş eğiliminde olduğu görülüyor. Özellikle geçtiğimiz yıl pandeminin de etkisiyle muazzam bir düşüş yaşanmıştı.

Nisan ayı ise genel anlamda kripto paralar için olumlu geçiyor. Muhtemelen önümüzdeki ay da bu olumlu süreç devam edebilir. Sonuç olarak bekleyip göreceğiz.

Bu arada dip not olarak belirtelim. Bu içerikte yer alan hiç bir bilgi yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Dolayısıyla yatırımlarınızı kendi tercihlerinize göre yapmanız önemle rica olunur.

Sonuçta kripto para piyasasının geleceğini kestirmek hiç de kolay değil. Çünkü günü gününü tutmayan bir piyasadan bahsediyoruz.

Ekran kartı fiyatları düşecek mi?