Bitcoin donanım cüzdanı Twitter’da duyuruldu: Jack Dorsey işin içinde

Twitter Bitcoin hackerına üç yıl hapis cezası!

Bitcoin donanım cüzdanı Twitter’da duyuruldu. Jack Dorsey tarafından yapılan duyuru büyük yankı duyurdu. İşte konuyla alakalı merak edilen detaylar.

Bitcoin popülerliği her geçen gün artmaya devam ediyor. Özellikle Twitter CEO’su bu konuda ciddi çalışmalar yürütüyor. Aynı zamanda Square’in kurucu ortaklarından biri olan Dorsey kripto paralar için donanım cüzdanı oluşturacaklarını söyledi.

San Francisco merkezli finansal hizmetler ve dijital ödeme şirketi olan Square, konuyla alakalı kritik bir karar aldı. Alınan bu kararı Jack Dorsey kendi Twitter hesabından duyurdu. Yaptığı duyuruda Twitter ve Square için bu adımın kritik olduğunu vurguladı.

Bitcoin donanım cüzdanı kripto borsaları hareketlendirdi

Jack Dorsey, “Bizi buraya getiren herkese çok saygılar” diyerek başladı. Hemen ardından, “Önümüzdeki 100 milyon kişiye gözetimsiz bir çözüm bulmanın önündeki en büyük engeller nelerdir?” diyerek konuya devam etti. “Bitcoin (BTC) herkes içindir.” diyen ünlü CEO devamında sürprizi açıkladı.

Bitcoin donanım cüzdanı

Birçok kişi kripto paralar ile alakalı olumsuz görüşler geliştirirken Dorsey Bitcoin donanım cüzdanı müjdesi verdi. Bu yeni sistemin tüm herkes tarafından kullanılabileceğini açıkladı. Onun bu açıklamaları borsalarda olumlu karşılandı. Bitcoin 37 bin dolar sınırını geçti.

Bitcoin kapatılabilir mi? Binance CEO’su önemli açıklamalar yaptı

Birçok şirket kripto paralarla daha uyumlu bir sistem geliştirmeye çalışıyor. Özellikle ödeme şirketleri bu tür teknolojilere daha fazla özen gösteriyor. Türkiye’de her ne kadar kripto paralarla ödeme yasaklansa bile yine de dünyanın birçok ülkesinde geçerli bir ödeme sistemi. Peki siz bu yeni karar hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlar bölümünden fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.