Bitcoin kapatılabilir mi? Binance CEO’su önemli açıklamalar yaptı

Bitcoin kapatılabilir

Bitcoin kapatılabilir mi sorusu her geçen gün daha fazla gündeme geliyor. Elbette buradaki asıl soru işareti sistemin çok fazla bilinmiyor oluşu. Hadi gelin Binance CEO’su tarafından ne tür açıklamalar yapılmış birlikte bakalım.

Kripto para borsalarına girdiğiniz zaman muhtemelen sadece al ve sat butonlarını kullanıyorsunuz. Düşük fiyatlardan alıp yüksek fiyatlardan sattığınız kripto paralar size önemli ölçüde gelir sağlayabiliyor. Peki bu kripto paralar nasıl üretiliyor? Normal paralardan çok farkı var mı?

Bu tür sorular birçok kişinin aklını karıştırıyor. Ancak işin en tuhaf tarafı ise böyle teknolojilerin kapatılma ihtimalleri. Mesela ortada hiçbir neden yokken Bitcoin kapatılma ihtimaline sahip mi? Konuyla ilgili Binance CEO’su son derece değerli açıklamalar yaptı. Ona göre Bitcoin hiç kimse tarafından kapatılamaz.

Bitcoin kapatılabilir iddiaları doğru mu?

Özellikle son dönemlerde kripto paraların aniden kaldırılma ihtimalinin olduğu söyleniyor. Mesela Çin veya Hindistan kripto para madenciliğini yasaklıyor. Peki böyle bir durumda Bitcoin sona mı erecek? Bunu şu anda rahatlıkla söyleyebiliriz ki Bitcoin kapatılamaz.

Bitcoin kapatılabilir

Binance CEO’su tarafından yapılan açıklamalarda Amazon örneği verildi. 1990 yıllarında Amazon şirketinin internet üzerinden e-ticaret yapmasını değerlendirdi. O dönemler için yaşananların aslında şu anki ile aynı olduğu ifade edildi. Amazon dünyanın en değerli şirketlerinden birisi olarak günümüzdeki yerini koruyor.

Ethereum madenciliği bitiyor! İşte tarih!

Kripto paraların ilerleyen yıllarda çok daha değerli hale geleceğini söyleyen Binance CEO’su, hükümetlere her şeyi şeffaf bir şekilde açıklayabileceklerini söylüyor. Ayrıca ona göre kripto paralar mevcut sisteme düşman değil. Bunun yerine para özgürlüğü sağlıyor. Peki siz Binance CEO’su ile aynı fikirde misiniz?