Xiaomi Redmi Note 10 serisine zam yaptı

Xiaomi Redmi Note 10 serisi tanıtıldı! İşte özellikleri

Akıllı telefon pazarının yükselen ismi konumunda yer alan Xiaomi Redmi Note 10 serisine zam yaptı. İşte konunun detayları.

Xiaomi denildiğinde insanların aklına ilk olarak fiyat / performans bazında ürünler geliyor. Nitekim bu kategoride isminden en çok söz ettiren isim de Redmi diyebiliriz. Bilindiği üzere Redmi, Xiaomi’nin yan markalarından biri. Aynı Poco gibi. Fakat çok büyük bir kitle Redmi’yi Xiaomi’nin basit bir modeli olarak görüyor.

Türkiye de dahil pek çok ülkede Redmi modellerinin satışları, Xiaomi modellerini geçmiş durumda. Özellikle Hindistan’da Redmi modellerinin peynir ekmek gibi sattığını söyleyebiliriz.

Xiaomi Redmi Note 10 serisine zam yaptı

Bizleri asıl şaşırtan şey ise Redmi Note 10 modellerine yapılan zam oldu. Çinli üretici Hindistan’da satışta olan Redmi Note 10 modellerine zam yaptı. Peki bunun bizle alakası ne? Hemen belirtelim. Zamlar baz fiyatlar üzerinden belirlendiği için diğer ülkelere de yansıması söz konusu.

Yani bugün Hindistan’da yapılan zamlar yarın birgün Türkiye’de de geçerli olabilir. Hali hazırda Redmi Note 10 serisi fiyat performans açısından ülkemizde en çok tercih edilen modeller arasında yer alıyor.

Olası bir zam sonrasında durum ne olur bilinmez. Malum Redmi Note 10 fiyatının bir tık üstüne bu model ile rekabet edebilecek pek çok cihaz bulunuyor.

Tabi ki şu anda kesinleşen birşey yok. Yine de bekleyip göreceğiz. Dileriz zam gelmez.

Xiaomi Mi 11 için MIUI 12.5 güncellemesi yolda