Bitcoin tarihi zirveyi gördü: Hedef 30 bin

Bitcoin yatırımcıları bu detaya fed

Kripto paralar içerisinde önemli bir yere sahip olan Bitcoin tarihi zirveyi gördü. Her geçen gün biraz daha artış yakalanıyor. İşte konuyla alakalı merak edilen tüm detaylar.

Mart ayında 4 bin dolar seviyelerine kadar düşen Bitcoin, tarihi zirveyi yakalayarak gücünü ispatladı. Herkesin çok yakından takip ettiği bu kripto para birimi durmak nedir bilmiyor. Özellikle de hedefi 30 bin olanlar için yakında sevindirici haberler verebilir.

Kripto para piyasası ile uğraşanlar buranın ne kadar hızlı bir şekilde değiştiğini bilirler. Özellikle de Bitcoin bu değişimde çok büyük rol oynuyor. Mart ayından bu yana değerini en az 7 kat arttıran Bitcoin, bu rallisini daha da yükseltecek gibi görünüyor.

Bitcoin ve altcoinler birlikte yükseliyor

Her ne kadar birçok kişi sadece Bitcoin yükseliyor gibi düşünse bile aslında durum tam tersi. Hem Bitcoin hem de diğer kripto paralar birlikte yükseliyor. Bu durum blockchain teknolojisinin hep birlikte atağa kalktığını gösteriyor.

Bitcoin tarihi zirveyi gördü

Şu anda Bitcoin 29,100 dolar seviyelerinde. Bugüne kadar ilk defa böylesine yüksek bir rakam elde edilmişti. Daha önceden de 20 bin doların üzerine çıkılsa bile yine de bu biraz sınırlı oldu. Şimdi ise kalıcı bir şekilde bu fiyatta diyebiliriz. Sadece bu ay bile yüzde 47 oranında artış yaşanması nasıl bir rallide olduğumuzu gözler önüne seriyor.

1 Bitcoin 204 bin 736 TL olması nedeniyle alım yapmak biraz zor olabilir. Ancak bu fiyatların düşme ihtimali de pek yakın gözükmüyor. Ayrıca sadece Bitcoin değil aynı zamanda diğer altcoinlerde de sıkı bir artış yaşandığı ifade ediliyor. Peki siz yaşanan bu artış hakkında ne düşünüyorsunuz?