Marvel Örümcek Adam 2 önümüzdeki sonbaharda PS5’e geliyor

Marvel Örümcek Adam 2 önümüzdeki sonbaharda PS5'e geliyor

Sony, 2018’deki Marvel Örümcek Adam ve 2020’deki Spider-Man: Miles Morales’in devamı niteliğindeki Marvel’s Spider-Man 2’nin çıkış penceresini bugün duyurdu. İşte detaylar.

PlayStation 5’e özel Marvel Örümcek Adam oyunu 2023 sonbaharında başlayacak. Insomniac Games‘in devamı olan oyun Peter Parker ve Miles Morales’in ilk iki oyunda sunduğu Venom’u ele geçirdikleri hikayelerine devam edecek. Hala web-slinging devam oyunu hakkında pek bir şey bilmiyoruz, ancak en azından artık daha dar bir yayın penceremiz var.

Marvel Örümcek Adam 2 önümüzdeki sonbaharda PS5’e geliyor

Marvel Örümcek Adam 2 önümüzdeki sonbaharda PS5'e geliyor

Resmi PlayStation blogunda Sony, 2023 yol haritasını açıkladı. Uzun süredir ertelenen Harry Potter macerası Hogwarts Legacy, nihayet 10 Şubat’ta PS5’te ve 4 Nisan’da PS4’te olacak. Bu arada, oyunun yedinci genişlemesi olan Destiny 2: Lightfall, 28 Şubat’ta PS5/4 için, Resident Evil 4’ün yeniden yapımı ise 24 Mart’ta PS5/4 için çıkıyor. Seri için daha derinlemesine dövüş sunan Final Fantasy XVI, ikinci veya üçüncü çeyrekte PS5 için çıkıyor.

Sony’nin birinci sınıf ve özelleştirilebilir DualSense Edge Kablosuz Denetleyicisi ile başlayarak, 26 Ocak’ta 200 ABD Doları’na başlayan PlayStation donanımı da gelecek yıl geliyor. Son olarak, Sony’nin altı yıllık sanal gerçeklik başlığının devamı niteliğindeki PS VR2, 22 Şubat’ta piyasaya çıktığında 550 dolara mal olacak. Bu kapsamda oyun severler için oldukça heyecanlı bir dönem olduğunu belirtebiliriz. Uzun süredir beklenen yapımlar nihayet oyuncular ile kavuşacak desek yanlış olmayacaktır.

Amerikan Senatosu TikTok’un yasaklanmasına onay verdi