Bitcoin almak için doğru zamanda olabilir miyiz?

Bitcoin ayı sezonuna

Malum şu sıralar hem kripto para piyasası, hem de Bitcoin adeta dip yapmış durumda. Peki bu seviyelerden Bitcoin almak ne kadar mantıklı? Acaba Bitcoin dibin dibini görebilir mi? İşte detaylar.

Bitcoin almak için doğru zamanda olabilir miyiz? Uzunca bir süre düşüş trendine giren ve ayı piyasası taraftarlarını sevince boğan Bitcoin, şu sıralar toparlanmaya çalışıyor. Geçtiğimiz günlerde 15 bin dolar seviyelerini gören BTC, şu sıralar tekrardan 20 bin dolara yaklaşmış durumda.

Bitcoin boğa koşusu

Kripto para borsasına baktığımız zaman, neredeyse istisnasız her para biriminde düşüş olduğunu bunların kimisinde düşüşün %50’leri aşarken kimisinde ise daha sınırlı kaldığını görüyoruz. Bununla birlikte, dünya genelindeki piyasalardan ardı ardına gelen güzel haberler, bu kripto para aktörlerini daha çok göreceğimizi gösteriyor.

Büyük Bitcoin transferi

Bitcoin almak için doğru zamanda olabilir miyiz?

Belki son zamanlarda kripto para borsasını yakından takip edemiyor bu nedenle de bu düşüşe bir anlam veremiyor olabilirsiniz. Biz söyleyelim, dünyaca ünlü kripto para borsası FTX’in Binance ile olan muhalefeti, piyasayı uçuruma sürükledi. Şu sıralar FTX’te hesabı bulananlar kara kara paralarını nasıl geri alabileceklerini düşünüyor.

340 milyon sterlin değerinde Bitcoin'i yanlışlıkla kaybetti!

Bu durum kripto paraları zor bir çıkmaza sürükledi. Neyse ki ABD’de enflasyon verileri olumlu bir tablo şeklinde karşımıza çıkınca kripto paralarda da bir toparlanma başladı. Fakat bu noktadan sonra neyin ne olacağını kestirmek ciddi anlamda güç.

Call of Duty: Warzone 2.0 ilk oyunun yerini almayacak