Bitcoin 32 bin dolar seviyesine düştü!

2

Kripto para piyasası kırmızı bir güne daha uyandı. BTC ve ETH’de önemli kayıplar yaşandı. Bitcoin 32 bin dolar seviyesine kadar düştü.

Kripto para piyasasında sular durulmuyor. Geçtiğimiz ay pek çok kripto para zirveyi görmüştü. Bu ay ise hemen hemen tüm kripto paralar dibi gördü. Çok değil birkaç gün öncesinde piyasa hafif hafif yeşillenmeye başlamıştı. Fakat şimdilerde tekrardan kırmızı renklerin hakim olduğunu görmeye başladık.

Bugün sabah saatlerde Bitcoin 32 bin dolar seviyelerine kadar düştü. Ethereum ise uzun bir süreden sonra tekrardan 1500 doların altını gördü.

BTC ve ETH’nin düşüşü ile birlikte diğer altcoinlerde kırmızı bir görünüme büründü.

Bitcoin 32 bin dolar seviyesine düştü!

Son günlerde kripto paralardaki risk faktörünün hayli arttığını söyleyebiliriz. Elbette burada yatırımcıların önemli kararlar vermeleri gerekiyor.

Bu seviye BTC için dip noktası da olabilir, düşüşün daha başları da olabilir. Keza bazı analistlere göre BTC’deki düşüş 20 bin dolar altına kadar devam edecek. Muhtemelen BTC 20 bin doların altına düştüğünde diğer kripto varlıklar çok daha büyük düşüşler yaşayacaktır.

Bu arada dip not olarak belirtelim. Bu ve diğer kripto para içeriklerimiz yatırım tavsiyesi niteliği taşımamaktadır. Kripto para piyasası hayli riskli olduğu için kendi yatırımlarınızı kendi kararlarınız doğrultusunda yapmanızı tavsiye ederiz.

Hiç bir zaman kripto paralara kaybetmekten korktuğunuz miktarda meblağlar da yatırmayın.

Galaxy S22 konusunda bazı yenilikler düşünüyor