Bir Yılmaz Erdoğan filmi olan Kin Netflix’te!

Bir Yılmaz Erdoğan filmi olan Kin Netflix’te

Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı ve başrol koltuğuna oturduğu Kin isimli yapım Netflix’te yayınlandı!

Bir Yılmaz Erdoğan filmi olan Kin Netflix’te! Ülkemizde hizmet veren dijital platformlar arasında hiç şüphesiz en yüksek abone sayısına sahip olan Netflix, yabancı yapımların yanı sıra Türk yapımlarına da büyük önem veriyor. Bu noktada yapılan çalışmalar sayesinde yüzde yüz Türk olan orijinal Netflix içerikleri günden güne artıyor. Bunun son örneği ise Yılmaz Erdoğan imzası taşıyan Kin isimli film oldu. Güney Kore filmi olan The Grudge’dan uyarlanan Kin, Netflix üyelerinin beğenisine sunuldu.

Bir Yılmaz Erdoğan filmi olan Kin Netflix’te

Bir Yılmaz Erdoğan filmi olan Kin Netflix’te!

Bir polisiye gerilim filmi olan Kin’de komiser Harun’un hikayesi konu alınıyor. Mesleğinin en önemli ödülünü aldıktan sonra kutlama sonrasında evine taksiyle dönen Harun, şoför tarafından saldırıya uğruyor. Kendini savunmak isterken işlediği cinayet sonrasında kendi işlediği cinayetin failini aramaya başlayan Harun, kendisini ilginç bir olay örgüsünün içerisinde buluyor. Ahmet Mümtaz Taylan gibi usta isimlerin de rol aldığı filmde yönetmen koltuğunda ise Türkan Derya oturuyor.

Bildiğiniz gibi Yılmaz Erdoğan, Türk sinema tarihinin en önemli isimlerinden birisi. Hem yazdığı hem de rol aldığı filmlerde izleyiciler tarafından takdir toplayan usta oyuncunun sıradaki filmi de beğeni kazanacak gibi duruyor. Eğer siz de Cumartesi gününüzü evde geçirecek olanlardan biriyseniz, ekran başına oturmanızda büyük fayda var!

Yeni Sony hoparlörü büyük dikkat çekiyor: Boynunuza takabilirsiniz