Galaxy A13 5G görüntüleri ortaya çıktı

w6

Galaxy A13 5G, Kasım 2020’de duyurulan Galaxy A12’nin halefi olarak piyasaya sürülecek ve cihaz hakkında yeni bilgiler ile beraber görüntülerle de geldi.

Samsung, diğer birçok üretici gibi, daha uygun fiyatlı modeller piyasaya sürerek 5G telefonları daha fazla insanlara ulaştırmaya çalışıyor. Koreli dev, şimdiye kadarki en ucuz akıllı telefonu Galaxy A13 5G’yi duyurmaya hazırlanıyor ve lansmanından önce telefonun görselleri ilk defa ortaya çıkmış oldu.

tt3

Görsellerde görüldüğü gibi Galaxy A13 5G, birbiri üzerine yığılmış, Galaxy A12’ninkinden daha az olmak üzere üç arka kameraya sahip. Telefonun polikarbonat arka kısmı ile aynı hizada olmayan sensörlerin yanı sıra, bir arada da yer almıyorlar. Tasarım farklı ancak telefona özellikle siyah modelde temiz bir görünüm kazandırıyor.

w22

Telefonun ön tarafında, ön kamera için bir çentik bulunan 6.48 inç FHD+ LCD ekrana sahip olacak. Telefon bir Dimensity 700 olacak 5G işlemci ve 4GB satışa sunulacak ve 6GB RAM 64GB veya depolama 128GB ile varyantları ile gelecek.

h3

Arka kameraların konfigürasyonu, 50MP f/2.0 birincil sensör, 5MP f/2.2 ultra geniş kamera ve 2MP f/2.4 derinlik sensörü olarak verilir. Telefonun ayrıca 5000 mAh pil içermesi bekleniyor ve kaynak, Samsung’un bütçe telefonları genellikle 15W işaretini geçmediği için şaşırtıcı olan 25W hızlı şarj desteğinden bile bahsediyor. Şarj, bir USB-C bağlantı noktası üzerinden yapılır ve altta bir ses jakı bulunuyor.

Galaxy A13 5G’nin yıl sonuna kadar piyasaya sürülebileceği ancak Ocak 2022’ye kadar ABD’de 290 $ başlangıç ​​fiyatıyla satın alınamayacağı bildirildi. Kırmızı ve Beyaz ve Amazon , Target, Costco ve Sears tarafından satılacak .

Huawei 5G için Vodafone ile sözleşme imzaladı